Nachtleven en Thaise Meisjes in Roi Et

Laatst bijgewerkt op: mei 8th, 2020 | in Isaan | Nachtleven | Roi Et | Thaise Meisjes

Een van Isaan’s best bewaarde geheimen? Geen twijfels daarover. U zult verrast zijn door hoeveel Roi Et na zonsondergang te bieden heeft. Tenminste dit is wat ik voelde toen ik hier vorige week kwam en vond dat er meer nachtleven is dan in beroemdere provincies in de regio zoals Buriram. Dus maak de fout niet en kom gewoon voor twee of drie nachten of je zal met spijt verlaten op die andere hostess bar, nachtclub of gewoon ontdekt hoeveel van die kleine speciale massagewinkels er zijn dat je eerst deed Niet eens opmerken.

Het Thaise woord voor het nachtleven is “tîao glaang kʉʉn” (เที่ยวกลางคืน) die letterlijk vertaald wordt als ‘reis in het midden van de nacht’. En deze uitdrukking is nergens zo passend als in de provincies waar mensen ‘s avonds laat uit gaan, dus het is niet anders in Roi Et wanneer je na 8 uur door meestal dode lege straten rijdt en het contrast zijn de uitgaansgelegenheden waar de lokale bevolking feest luide muziek, dansen en drinken tot ze niet meer kunnen staan.

Een laatste ding is naar mijn mening belangrijk om te vermelden voordat ik in de beschrijvingen kom, om wat oriëntatie te krijgen: zoals je op de kaart kunt zien na de categorieën zoals nachtclubs, buitenbars, karaokebars en massagesalons in Roiet – de meerderheid, zoals 80% van al deze plaatsen in het noorden van de stad. Om precies te zijn: precies aan de noordkant van het vierkante kanaal in het gebied rond het Mai Thai Hotel en Petcharat Garden Hotel.

Bars in Roi Et

Roi Et Bars

Het is vrij populair voor de lokale Thais om de avond te beginnen met dineren en bier drinken in hun groep voordat ze naar de club gaan. Als gevolg hiervan zie je dat de meeste nachtclubs (zie hieronder) een openluchtbar ernaast hebben – andere naam, dezelfde eigenaar.

De populairste dergelijke buitenbar in Roi Et is Suki Lao (สุกี้ลาว) voor het Rong Beer Pavilion. Nou, het is meer als een restaurant, maar het heeft een levensband, een groot scherm met live sport (als je de Engelse Premier League-spellen wilt zien, dat is de plek om te gaan) en er is alcohol op de meeste tafels van de lokale bevolking die bij voorkeur Thaise barbecue eten of de typische vijf of meer verschillende soorten Isaan gerechten die ze met elkaar delen. Een groot Leo bier kost hier 80 Baht.

Langs de hoofdweg (Pattamanon Road) zijn nog veel meer lokale bars te vinden en de nieuwste en modernste is de Buddy Pub & Bistro (dezelfde eigenaar als Boozer, de nachtclub ernaast), die, heeft natuurlijk ook een geweldige live band en sterke cocktails. Er zijn ook zeer aantrekkelijke gastvrouwen die graag met je zitten praten als je je drankjes met ze deelt (toeslag per meisje: 120 Baht). Ze serveren ook eten, en dat zie je veel jongens doen: eten en drinken voordat ze naar de club gaan.

Farang Bars en Restaurants in Roi Et

Roi Et Nachtleven

Om dezelfde reden als er zeer weinig buitenlandse toeristen en expats in Roi Et zijn, zijn er ook maar een paar voorgaande eigendommen in de stad. De grootste en meest populaire is de White Elephant, een Duitse eigendom en de beste plek in Roi Et om met andere buitenlanders te ontmoeten en te chatten. Heerlijk Duits eten en bier (Hofbräu), een gratis pooltafel, flatscreen-tv’s met live sport en leuke mensen maken het zeer waard om te bezoeken. Update: White Elephant is momenteel gesloten.

Een paar andere buitenlandse bars en restaurants, zoals een Italiaanse Pizzeria en Koran BBQ, vindt u aan de westkant van de prachtige vijver. Kijk naar de kaart hieronder voor de exacte locaties.

Nachtclubs in Roi Et

Roi Et Nachtclub

Roi Et BoozerDe populairste nachtclub in Roi Et is Boozer. Als de lokale bewoners je de ochtend vragen wat je zou moeten doen, is het niet ongewoon dat ze zeggen: “You went to Boozer last night mai?” Geweldige live band daar die iedereen laat dansen en zingen en wat me verrast is dat de muziek niet is Niet te luid en oorverdovend zoals in de meeste Thaise nachtclubs. Ze kregen ook mooie warme en witte gevlochten gastvrouwen overal waar u schoten kunt kopen voor 100 Baht elk. Flesprijzen zijn ook redelijk geprijsd: Regency 680 Baht, Red Label 1.100 Baht en Black Label 1.800 Baht.

Roi Et MeisjesRong Beer Pavilion is de andere zeer populaire feestplaats in Rooi voor de lokale bevolking en expats (niet dat er veel waren) van alle leeftijden. Het is eigenlijk een grote zaal met een massief podium waar gekwalificeerde plaatselijke jongens en meisjes Isaan Folk en Carabao liedjes uitvoeren terwijl het publiek eet, drinken, dansen, zingt en flirtert.

Ze hebben het soort Tawan Daeng gekopieerd met een modernere inrichting en apparatuur. Het Rong Beer Pavilion is zo goed bezocht bijna elke nacht, terwijl het origineel vooral in het weekend en tijdens speciale concerten druk wordt.

Drone Club Roi EtDe nieuwste nachtclub in Roi Et is Drone Club 101 nabij Boozer. Thaise stijl met veel ronde tafels rondom, vrijwel geen dansvloer voor het podium – mensen dansen in hun groepen aan tafel terwijl ze een fles whisky delen. Heel veel jonge en schattige lokale meisjes hier en anders dan de Thaise clubs in Bangkok, is dat het hier niet ongebruikelijk is dat ze op zoek zijn naar oogcontact en je uitnodigen om bij hun groep te komen drinken aan hun tafel.

Karaoke Bars in Roi Et

Roi Et Karaoke BarHet concept van de karaokebars lijkt erg op de hostess bars: je kiest een of twee meisjes die je leuk vindt en nodigt haar uit om met je rond te hangen terwijl je voor haar drankjes betaalt. De karaokemeisjes zijn echter eerder verlegen, dat is tenminste hoe ze zich gedragen en jij moet het gesprek leiden.

Er zijn tal van karaoke bars verspreid over de hele stad. De meest authentieke en vriendelijke plek ligt aan de overkant van Boozer met eerlijke en makkelijke prijzen: 100 Baht voor een groot bier, 120 Baht per uur voor een meisje om bij je te zitten en 10 Baht per liedje die je wilt zingen (niet verplicht, Je mag gewoon zitten, ontspannen en genieten). Ze hebben er ook een paar jonge ladyboys.

Zoek de locaties van andere karaokebars op de onderstaande kaart.

Zeepachtige Massagewinkels in Roi Et

Roi Et Zeepachtige Massage

Roi Et’s beruchte soepele massagesalon ligt in het Mai Thai Hotel – rechter ingang van het gebouw, tweede verdieping. Er is geen visboog met glas maar couches in plaats en de meisjes zijn verdeeld in twee categorieën: Moo (mɔ̌ɔ – หมอ,, het Thaise woord voor dokter), die de standaardmeisjes zijn en de meeste zijn ouder dan 30 en ook moeders. Hun prijskaartje is 1.400 Baht. Het is de moeite waard om wat meer te besteden en kies een van de zijdelingsmeisjes die 2,000 Baht kosten en zijn ongelooflijk heet, witgekleurd en aantrekkelijk – ze zouden voor ruim 3000 Baht kunnen werken in de massagezalen in Bangkok.

De kamers zijn vrij eenvoudig en aardig als een typisch Thaise hotel 30 of 40 jaar geleden (zo oud moet het zijn), er is een queensize bed, kleine tv die ze niet inschakelen als je het niet leuk vindt, maar wat Het zuigt is echt de badhub die te klein is. Al met al, goede waarde voor uw geld hier en aangezien het de enige dergelijke massagesalon in de stad is, moet u het zeker proberen.

Happy Ending Massage in Roi Et

U kunt de kleine massagezalen vrijwel gemakkelijk overzien, aangezien de meisjes niet buiten zitten, zoals in de toeristensteden. Er zijn veel van die verspreid over de stad, dus kijk gewoon op de kaart hieronder. Het lijkt erop dat ze allemaal overeengekomen zijn om dezelfde prijzen te betalen en dat is 300 Baht voor een Thaise Massage en 500 Baht voor een Oliemassage.

Het hangt meestal af van het meisje als ze je een gelukkig einde geeft voor een tip van 500 Baht (onderhandelbaar).

Roi Et Nachtmarkt

Roi Et NachtmarktGewoon om deze post te ronden en dat is wat ik meestal doe, om te vertellen waar je de nachtmarkt vindt, die altijd een leuke plek in de provincies is om je avond te starten met authentiek en goedkoop straat eten en, als je wilt, winkelen van mode , ambachten en allerlei dingen.

U vindt het in het noordelijke uiteinde van de stad tegenover het Petcharat Garden Hotel. De andere populaire hangoutplek voor de lokale bewoners tijdens de late namiddag en avond is in de grote vijver, Plan Chai, in het centrum van de stad, elke dag vol paren, studenten, hardlopers of jongens die klaar zijn met werk en hier komen om snacks te eten en te eten een pauze.

Kaart van Nachtleven in Roi Et

Videos van Nachtleven in Roi Et