Nachtleven en Thaise Meisjes in Roi Et

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Isaan | Nachtleven | Roi Et | Thaise Meisjes

Een van Isaan’s best bewaarde geheimen? Geen twijfels daarover. U zult verrast zijn door hoeveel Roi Et na zonsondergang te bieden heeft. Tenminste dit is wat ik voelde toen ik hier vorige week kwam en vond dat er meer nachtleven is dan in beroemdere provincies in de regio zoals Buriram. Dus maak de fout niet en kom gewoon voor twee of drie nachten of je zal met spijt verlaten op die andere coyote bar, nachtclub of gewoon ontdekt hoeveel van die kleine speciale massagewinkels er zijn dat je eerst deed Niet eens opmerken.

Het Thaise woord voor het nachtleven is “tîao glaang kʉʉn” (เที่ยวกลางคืน) die letterlijk vertaald wordt als ‘reis in het midden van de nacht’. En deze uitdrukking is nergens zo passend als in de provincies waar mensen ‘s avonds laat uit gaan, dus het is niet anders in Roi Et wanneer je na 8 uur door meestal dode lege straten rijdt en het contrast zijn de uitgaansgelegenheden waar de lokale bevolking feest luide muziek, dansen en drinken tot ze niet meer kunnen staan.

Een laatste ding dat ik vind het belangrijk om te vermelden voordat ik in de beschrijvingen ga, om wat oriëntatie te krijgen: zoals u op de kaarten kunt zien na elke categorie, zoals nachtclubs, buitenbars, coyote bars en massagekamers in Roi – de meerderheid , zoals 80% van alle deze plaatsen zijn gelegen in het noordelijke uiteinde van de stad. Om preciezer te zijn: Rechts bij het noordelijke uiteinde van het vierkantige kanaal in het gebied rond de Mai Thai Hotel en Petcharat Garden Hotel.

Bars in Roi Et

Roi Et Bar

Het is best populair voor de lokale Thais om de avond te beginnen met het dineren en drinken van bier in hun groep voordat ze naar de club gaan. Als gevolg daarvan zie je dat de meeste nachtclubs (hieronder) een openluchtbalk hebben, vlak naast het – andere naam, dezelfde eigenaar.

De populairste dergelijke buitenbar in Roi Et is Suki Lao (สุกี้ลาว) voor het Rong Beer Pavilion. Nou, het is meer als een restaurant, maar het heeft een levensband, een groot scherm met live sport (als je de Engelse Premier League-spellen wilt zien, dat is de plek om te gaan) en er is alcohol op de meeste tafels van de lokale bevolking die bij voorkeur Thaise barbecue eten of de typische vijf of meer verschillende soorten Isaan gerechten die ze met elkaar delen. Een groot Leo bier kost hier 70 Baht.

Op slechts 50 meter om de hoek van Suki Lao is Hub 5, een andere geweldige plek om je avond in Roi Et te beginnen. De Hub 5 is een complex waar drie verschillende locaties zijn: een buitenbar, een coyote club (hieronder) en een nachtclub (hieronder). De buitenbar heeft een extreem mooie en moderne setting, er is een live band en er zijn ook zeer aantrekkelijke gastvrouwen in witte jurken die graag met je praten als je je drankjes met je deelt. Ze serveren ook voedsel, en dat is wat je veel kerels ziet: Eten en drinken voordat je binnenkomt of binnenkomt in de club.

Veel meer lokale bars zijn te vinden langs de snelweg 214 en de nieuwste en meest moderne is de Buddy Pub and Bistro (dezelfde eigenaar als Boozer, de nachtclub naast het), die natuurlijk ook een geweldige live band heeft en sterke cocktails. Wees echter niet verbaasd als u een Mai Tai bestelt die 100 Baht kost volgens het menu, maar wanneer de rekening opkomt, is het plotseling 150 Baht. Wanneer u hen vraagt ​​om het prijsverschil te verklaren, zullen ze zeggen dat de 50 Baht extra is voor het toevoegen van de alcohol.

Farang Bars en Restaurants in Roi Et

Roi Et Nachtleven

Om dezelfde reden als er zeer weinig buitenlandse toeristen en expats in Roi Et zijn, zijn er ook maar een paar voorgaande eigendommen in de stad. De grootste en meest populaire is de White Elephant, een Duitse eigendom en de beste plek in Roi Et om met andere buitenlanders te ontmoeten en te chatten. Heerlijk Duits eten en bier (Hofbräu), een gratis pooltafel, flatscreen-tv’s met live sport en leuke mensen maken het zeer waard om te bezoeken.

Een paar andere buitenlandse bars en restaurants, zoals een Italiaanse Pizzeria en Koran BBQ, vindt u aan de westkant van de prachtige vijver. Kijk naar de kaart hieronder voor de exacte locaties.

Coyote Clubs in Roi Et

Roi Et CoyoteEr zijn geen Farang-georiënteerde bierbars en go go bars in Roi Et maar in plaats daarvan zijn er een paar coyote clubs die er voor zorgen. Het beste met de jongste en heetste meiden is Klaem (เคลิ้ม), gelegen in het superhippe en moderne Hub 5 complex. Er is een geweldig en gevarieerd podium met zes tot acht meiden die tegelijkertijd dansen, omringd door comfortabele banken en semi-privé zitplaatsen.

De meisjes zijn onderverdeeld in drie categorieën en drinken prijzen: Bikini (100 Baht), No Bra (dat is hoe ze ze noemen, betekent dat ze een super hete en transparante zijden jurk dragen, 150 Baht) en Model (ook geen bh, 200 Baht). Verwacht niet dat deze meiden naar je lachen, zoals in de gang gaan, het is typisch dat ze je helemaal negeren (en dat komt niet omdat je een Farang bent, het is hetzelfde voor de lokale Thais) tot je de mamasan vertelt bel een bepaald meisje om met je te zitten en te drinken. Wees op de hoogte dat ze meestal vragen om minimaal 3 drankjes (meestal shots). Grote fles Leo is 139 Baht. Het feest begint dagelijks om 22 uur.

Er is nog een coyote bar op de begane grond van het Mai Thai Hotel of om preciezer Mai Thai Entertainment te zijn, dat aan de rechterkant van het gebouw ligt. De sfeer is een beetje meer ontspannen, de kamer is donkerder en de coyote-meiden gaan alleen maar een keer op het podium wanneer de live band een pauze nodig heeft. Drankjes zijn 120 Baht voor alle dames en sommige van de meest aantrekkelijke kunnen meteen 5 (!) Vragen. Kom niet te vroeg als je actie wilt zien, zelfs om 11 uur is er maar een stel jongens rond, maar het goede is dat je een betere selectie van meiden voor middernacht hebt.

Coyote meisjes zijn meestal niet beschikbaar voor het uitnemen, maar je kunt met de mamasan onderhandelen als je dat echt wilt, dan zullen ze meestal vragen naar iets rond 2000 Baht als een soort van bar fine.

Nachtclubs in Roi Et

Roi Et Nachtclub

Roi Et BoozerDe populairste nachtclub in Roi Et is Boozer. Als de lokale bewoners je de ochtend vragen wat je zou moeten doen, is het niet ongewoon dat ze zeggen: “You went to Boozer last night mai?” Geweldige live band daar die iedereen laat dansen en zingen en wat me verrast is dat de muziek niet is Niet te luid en oorverdovend zoals in de meeste Thaise nachtclubs. Ze kregen ook mooie warme en witte gevlochten gastvrouwen overal waar u schoten kunt kopen voor 100 Baht elk. Flesprijzen zijn ook redelijk geprijsd: Regency 680 Baht, Red Label 1.100 Baht en Black Label 1.800 Baht.

Roi Et MeisjesRong Beer Pavilion is de andere zeer populaire feestplaats in Rooi voor de lokale bevolking en expats (niet dat er veel waren) van alle leeftijden. Het is eigenlijk een grote zaal met een massief podium waar gekwalificeerde plaatselijke jongens en meisjes Isaan Folk en Caraboaw liedjes uitvoeren terwijl het publiek eet, drinken, dansen, zingt en flirtert.

Ze hebben het soort Tawan Daeng gekopieerd met een modernere inrichting en apparatuur. Het Rong Beer Pavilion is zo goed bezocht bijna elke nacht, terwijl het origineel vooral in het weekend en tijdens speciale concerten druk wordt.

Hub 5 Nachtclub Roi EtEen andere nachtclub is in het Hub 5 complex, het heet Mao Man (เมามันส์, letterlijk dronken lol). Thaise stijl instelling met veel ronde tafels overal, vrijwel geen dansvloer voor het podium – mensen dansen in hun groepen aan de tafel terwijl ze een fles whisky delen. Veel jonge en leuke lokale meiden hier en anders dan de Thaise clubs in Bangkok is het niet ongewoon dat ze op zoek zijn naar oogcontact en u uitnodigen om bij hun groep aan hun tafel te gaan drinken.

Karaoke Bars in Roi Et

Karaoke Bar in Roi Et

Het concept van de karaoke bars is zeer vergelijkbaar met de coyote clubs: U kiest een meisje of twee die u leuk vindt en nodigt haar uit om met u te hangen terwijl u voor haar drankjes betaalt. Het belangrijkste verschil is dat de meisjes in de coyote clubs er zijn om je te vermaken, eerst tijdens het dansen op het podium en dan haar beste te laten voelen om je goed te laten zitten. De karaoke-meiden hebben de neiging om meer verlegen te zijn, zo is het zo dat ze zich gedragen en het is je om het gesprek te leiden.

Er zijn tal van karaoke bars verspreid over de hele stad. De meest authentieke en vriendelijke plek ligt aan de overkant van Boozer met eerlijke en makkelijke prijzen: 100 Baht voor een groot bier, 100 Baht per uur voor een meisje om bij je te zitten en 10 Baht per liedje die je wilt zingen (niet verplicht, Je mag gewoon zitten, ontspannen en genieten). Ze hebben er ook een paar jonge ladyboys.

Het Hub 5 complex heeft ook privé karaoke kamers voor 200 Baht per uur (foto), het is eigenlijk dezelfde locatie als Klaem Coyote, zodat dezelfde drankprijzen van toepassing zijn. De mamasan vertelde me dat ze voor 500 Baht een prive-show voor u doen. Ik was dat niet die nacht geïnteresseerd, omdat ik een andere plaats wilde uitchecken:

Roi Et KaraokeDe karaoke bar op de derde verdieping van het Mai Thai Hotel (gebruik de ingang van het hotel niet de Mai Thai Entertainment ingang). 189 Baht per meisje per uur, VIP kamer 200 bath per uur (niet verplicht, ze hebben ook een groot publiek), drankjes van 100 Baht. Kom niet te vroeg want deze plek is nogal een late nacht hotspot sluiten om 5 uur. Voor 1.600 Baht kunt u een meisje naar een van de hotelkamers nemen voor douche en geslacht. Een ander karaokebar vindt u achter het Japanse restaurant aan de vijver.

Zeepachtige Massagewinkels in Roi Et

Roi Et Zeepachtige Massage

Roi Et’s beruchte soepele massagesalon ligt in het Mai Thai Hotel – rechter ingang van het gebouw, tweede verdieping. Er is geen visboog met glas maar couches in plaats en de meisjes zijn verdeeld in twee categorieën: Moo (mɔ̌ɔ – หมอ,, het Thaise woord voor dokter), die de standaardmeisjes zijn en de meeste zijn ouder dan 30 en ook moeders. Hun prijskaartje is 1.400 Baht. Het is de moeite waard om wat meer te besteden en kies een van de zijdelingsmeisjes die 2,000 Baht kosten en zijn ongelooflijk heet, witgekleurd en aantrekkelijk, ze zouden voor ruim 3000 Baht kunnen werken in de massagezalen in Bangkok.

De kamers zijn vrij eenvoudig en aardig als een typisch Thaise hotel 30 of 40 jaar geleden (zo oud moet het zijn), er is een queensize bed, kleine tv die ze niet inschakelen als je het niet leuk vindt, maar wat Het zuigt is echt de badhub die te klein is. Al met al, goede waarde voor uw geld hier en aangezien het de enige dergelijke massagesalon in de stad is, moet u het zeker proberen. De locatie op de kaart volgt na de volgende categorie, die soort aanverwant is.

Happy Ending Massage in Roi Et

Roi Et Happy Ending Massage

U kunt de kleine massagezalen vrijwel gemakkelijk overzien, aangezien de meisjes niet buiten zitten, zoals in de toeristensteden. Er zijn veel van die verspreid over de stad, dus kijk gewoon op de kaart hieronder. Het lijkt erop dat ze allemaal overeengekomen zijn om dezelfde prijzen te betalen en dat is 300 Baht voor een Thaise Massage en 500 Baht voor een Oliemassage.

Het hangt meestal af van het meisje als ze je een gelukkig einde geeft voor een tip van 500 Baht (onderhandelbaar), maar de veiligste optie in Roi Et voor een massage plus handbaan is de salon met rood op de kaart. De blauwe pin illustreert de soepmassage in het Mai Thai hotel.

Roi Et Nachtmarkt

Roi Et NachtmarktGewoon om deze post te ronden en dat is wat ik meestal doe, om te vertellen waar je de nachtmarkt vindt, die altijd een leuke plek in de provincies is om je avond te starten met authentiek en goedkoop straat eten en, als je wilt, winkelen van mode , ambachten en allerlei dingen. U vindt het in het noordelijke uiteinde van de stad tegenover het Petcharat Garden Hotel. De andere populaire hangoutplek voor de lokale bewoners tijdens de late namiddag en avond is in de grote vijver, Plan Chai, in het centrum van de stad, elke dag vol paren, studenten, hardlopers of jongens die klaar zijn met werk en hier komen om snacks te eten en te eten een pauze.

Kaart van Nachtleven in Roi Et

Videos van Nachtleven in Roi Et