Nachtleven & Thaise Meisjes in Ubon Ratchathani

Laatst bijgewerkt op: april 1st, 2019 | in Isaan | Nachtleven | Thaise Meisjes | Ubon Ratchathani

Er zijn zo veel plaatsen in Thailand die helemaal buiten de radar van de meeste Farangs zijn, maar hebben nog veel meer te bieden dan zij zich kunnen voorstellen. Ubon Ratchathani is zo’n plek. Eigenlijk, want het is een van de grote vier steden in Isaan (samen met Khon KaenUdon Thani en Korat).

Nu, wat bedoel ik met “zo veel te bieden”? Nou, eerst zijn er leuke activiteiten te doen tijdens de dag, vooral het gebied langs de Mekong rivier die de natuurlijke grens naar Laos maakt, is best zoet om door een motorfiets te rijden. En dan zijn er natuurlijk mooie en unieke tempels en de “Grand Canyon van Thailand”, maar meer daarover in deze post.

Als Thailand’s 3e grootste provincie in termen van de bevolking en de thuisbasis van vier grote universiteiten, moet je echt beginnen met het voorstellen van hoeveel hete Isaan meisjes raken elke nacht de karaoke bars, nachtclubs en massages. Of misschien wil je gewoon verder lezen en laat me je helpen de foto van het nachtleven in Ubon te krijgen.

Bars in Ubon Ratchathani

Bar in Ubon Ratchathani

Ik vind het zinvol om deze sectie in twee categorieën te verdelen: Farang-georiënteerde bars en lokale Thaise bars. Er zijn maar twee dergelijke Farang bars in Ubon. The Wrong Way Café (foto) in het centrum is, in tegenstelling tot zijn naam, een mix van restaurant en bar en rijdt door de vriendelijke hearted Ting (die oorspronkelijk de plaats opende met haar ex-man uit de VS). Zorg ervoor dat u hun handtekeningschotel probeert, de Wrong Way Burger die met volkorenbrood wordt gemaakt. Ze hebben ook een pooltafel (10 Baht per spel) en de drukste dag is zaterdag wanneer ze regelmatig grote feesten hosten.

Een beetje buiten het stadscentrum in West Ubon is de N-Joy Bar, die samen met het Wrong Way Café de beste plaats in Ubon maakt om andere Farangs te ontmoeten en om goedkope drankjes te genieten (bieren van 65 Baht) en westerse gerechten , Vooral hun Varkens Schnitzel met friet of aardappelpuree en groenten is lekker (en enorm!). Houd er rekening mee dat beide plaatsen geen gewrichten hebben, als je dat zoekt, dan is dat waar de rest van deze handleiding over gaat.

En dan zijn er genoeg Thaise Bars die ik niet in detail willen omschrijven, ik stel voor dat je gewoon je motorfiets rijdt (je kan er een van 200 Baht per dag huren) van plaats tot plaats en zien wie er druk is Op een bepaalde avond of heeft er een aantal leuke meiden om op te slaan. U vindt alle locaties op de kaart hieronder (Thaise Bars = Rode Pin, Farang Bars = Bier Pin).

Karaoke Bars / Hostess Bars in Ubon Ratchathani

Karaoke Bars in Ubon Ratchathani

Ubon Meisje

Als u van een vrouwelijk gezelschap in Ubon wilt genieten, dan kan dit voor u zijn. Er zijn zowel karaoke bars als hostess met meisjes nog aantrekkelijker dan die in de massagewinkels (zie hieronder). Wat is het verschil? Nou, het is simpel. Als u The View in het noorden van Ubon neemt, zou dat een typische hostess bar zijn, met veel meisjes die zitten met u zolang u ze drankjes koopt en ze hebben ook een live band (de enige in de stad die Westerse muziek speelt ). Een soortgelijk bar is Alive, gelegen in het centrum.

Dingen zijn uiteraard een beetje anders bij Starlight Karaoke, waar u 200 Baht per uur betaalt voor de huur van een privé karaoke kamer plus 200 Baht per uur voor een van hun super warme en witte meiden en drankjes (Bier 150-180 Baht, Red Label 1.900 Baht). Mijn persoonlijke aanbeveling is de gloednieuwe Sherbet, een mix van hostess en karaoke betekent dat je eerst bij de meiden beneden kunt hangen, die eruit ziet als een gewone bar met live muziek en dan later (als je dat voelt) liedjes zingen op de tweede verdieping.

Go Go Bars in Ubon Ratchathani

Go Go Bar in Ubon

Ubon’s enige Go Go Bars (Famous & Dun) hebben vorig jaar hun deuren gesloten en zo zijn er momenteel geen dergelijke strip bars in de stad.

Nachtclubs in Ubon Ratchathani

De jonge lokale menigte in Ubon houdt van feesten en deelt een fles whisky met hun vrienden in een van de nachtclubs van de stad. En wat heel verbazingwekkend is, is dat de meeste clubs op elke dag van de week goed bezocht zijn.

Tawan Daeng

Tawan Daeng UbonTawan Daeng is een instelling in heel Isaan en Noord-Thailand, vrijwel elke provinciale hoofdstad heeft zijn eigen tak van deze enorm populaire franchise. Het is de perfecte plek om je vriendin te brengen, van wat avondeten te genieten en de show te zien op het grote podium met Isaan-stijl Molam Muziek. Zeer mooi en attent personeel en in tegenstelling tot sommige andere takken zoals in Buriram, de Tawan Daeng Ubon begint elke ochtend vrijwel elke ochtend vanaf 22:00.

Country Club

Nachtclub in Ubon RatchathaniDe meest populaire nachtclub in Ubon Ratchathani. En als je op een aantal lokale meisjes wilt raken, dan is dit de plek om het te doen. In tegenstelling tot de meeste andere nachtclubs in de Thaise stijl liggen de tafels heel dicht bij elkaar en mensen lopen en kijken er veel om te ontmoeten en te begroeten. mensen. Geen dekkingskosten in Country, net als in alle andere clubs in de stad, dus je kan gewoon even kijken als je het leuk vindt. Wees voorzichtig voor (of kijk uit voor) de ladyboys die meestal graag voor het podium willen hangen maar niet te verlegen zijn (in tegenstelling tot de meiden) om naar je tafel te komen en te zeggen.

U-Bar

Nachtleven in Ubon

Ik was verbaasd toen ik ontdekte dat ze U-Bar in Ubon hadden, omdat de club met dezelfde naam de populairste club in Khon Kaen is. Het heeft natuurlijk dezelfde eigenaar hier, maar het is aanzienlijk kleiner en de beste dagen om hier te feesten zijn echt vrijdag en zaterdag. Op weekdagen heeft het de neiging om half leeg te blijven en dan is de hele sfeer wat saai. U-Bar is nog steeds een van de beste nachtclubs in Ubon en het is ook de nieuwste en modernste met het coolste design, waardoor de Hi-So Thais van de provincie wordt aangetroffen.

Er zijn nog een paar nachtclubs in Ubon Ratchathani, zoals Warp ClubD-WAFuse Pub and Shark.

Zeepachtige Massage in Ubon Ratchathani

Er zijn drie zeepachtige massagewinkels in Ubon. Ze hebben allemaal de typische vissenkom arrangement, maar er is geen glas en u kunt een meisje uitnodigen om met u te drinken voordat u besluit of u voor het volledige programma gaat.

Atami

Zeepachtige Massagewinkel in Ubon RatchathaniDe beste massagewinkel in de stad. De locatie is vrij typisch voor dat soort plaats, zeer centraal maar nog steeds een beetje verborgen in een smalle steeg die Uppalisan Road en Suriyat Alley verbindt. U kunt het niet missen met de grote posters van meisjes in bikini’s aan de muur van het gebouw. Bij toegang tot Atami zal een van de beleefde papasans naast u op een bank gaan zitten en nuttige aanbevelingen van de meiden maken. Ze zijn onderverdeeld in drie categorieën, afhankelijk van leeftijd en aantrekkelijkheid: 1.500 Baht / 1.800 Baht / 2.000 Baht. U kunt, als u wilt, een tip regelen met uw meisje van als 500 Baht voor de tweede ronde en volg haar vervolgens in de moderne en vriendelijke kamer met een groot bed, tv en een super mooie en grote whirlpool.

Palace

Palace Massage Parlor UbonHelder rood licht verlicht de ingang van Palace Aap Nuat in de anders relatief rustige Phalochai Road. Terwijl de plaats als zodanig zeker betere tijden heeft gezien, kan hetzelfde niet worden gezegd van de massagemeisjes, van wie de meeste aantrekkelijk en lichtgevild zijn. Twee categorieën en prijzen bij Palace: 1.500 Baht en 1.800 Baht. De sfeer met de smalle lobby en kleine en oude kamers is helemaal niet zo goed, maar als je het juiste meisje kiest, kan het nog steeds heel aangenaam. Oh, en ze hebben Japanse porno nonstop in de kamers en nog beter: spiegels op de muren.

Long Beach

Long Beach UbonLangs het Pathumrat Hotel bevindt zich Long Beach, de derde massagewinkel in Ubon Ratchathani. Ik kwam er twee keer, een keer in de middag en een keer ‘s avonds om 21:00. Het heeft de grootste vissenkom van de drie, maar vreemd dat de selectie het ergste is. De papasan zei dat ze allemaal aan het werk zijn, maar dat betwijfel ik, aangezien er slechts één auto op de parkeerplaats voor de ingang was. Drie meiden zaten binnen, er speelde op haar telefoon en negeerde me, de tweede lijkt erop dat ze die derde ronde zojuist af was en in slaap ging vallen en de derde vrouw was gemakkelijk meer dan 40 jaar oud. Misschien veranderen de tijden weer of je krijgt meer geluk dan ik. De vier verschillende prijzen bij Long Beach zijn 1.000 Baht, 1.400 Baht, 1.700 Baht en 1.900 Baht.

Happy Ending Massage in Ubon Ratchathani

Happy Ending in Ubon RatchathaniIk denk dat je niet verbaasd bent wanneer ik je vertel dat er veel traditionele Thaise massagewinkels in Ubon zijn. Uw beste keuze voor een met een happy ending is Z-Through Spa, waar ze u bij het inbrengen vertellen dat het kost 1.700 Baht voor een body-to-body massage met handjob door een van hun sexy jonge meisjes. Ik heb die speciale salon met roze kleur op de kaart gemarkeerd, evenals nog eens drie plaatsen die altijd happy ending aanbieden, voor de rest hangt het echt af van het massagemeisje en als ze bereid bent om je speciale extra voor een tip te geven. Prijzen voor massage: 300 Baht (Thaise Massage), 400-500 Baht (Oliemassage).

Kaart van Nachtleven in Ubon Ratchathani

Videos van Nachtleven in Ubon Ratchathani