Nachtleven & Thaise Meisjes in Udon Thani

Laatst bijgewerkt op: maart 26th, 2020 | in Isaan | Nachtleven | Thaise Meisjes | Udon Thani

Thaise Meisje in Udon ThaniUdon Thani is zonder enige twijfel de grootste seksuele speeltuin voor Farangs in Isaan. Het heeft gewoon iets voor iedereen met twee grote complexen vol met bier bars, een aantal “gewone” bars, karaoke plaatsen, massagewinkels, een paar nachtclubs en een avondmarkt. De meeste van deze Farang georiënteerde uitgaansgelegenheden zijn gunstig gelegen op loopafstand in het centrum van de stad in de buurt van het Central Plaza winkelcentrum.

Een ander mooi ding over het nachtleven in Udon Thani is dat het aanbod van de meisjes veruit altijd meer zijn dan de vraag. Zelfs in het hoogseizoen vindt u een vrij ontspannen sfeer, terwijl de meeste buitenlanders zijn op weg naar de bars van Bangkok, Pattaya en Phuket. Het gevolg is dat seks in Udon Thani is een van de beste waarde in Thailand met betrekking tot bar fines en korte tijd / lange tijd tarieven.

Afgezien van de hoeren u krijgt ook een veel aandacht van de “normale” Thaise meisjes met reguliere banen. Gewoon door te lopen rond Central Plaza zul je al snel merken het verschil ten opzichte van willen Central World in Bangkok. Meisjes kijken en glimlachen naar je als buitenlander en blij om te praten met u, in tegenstelling tot Bangkok waar meisjes lijken vaak gestresst of zelfs bang voor Farangs. Het is super eenvoudig om data met meisjes in Udon schikken – door gewoon rond te lopen en praten met mensen of met behulp van een van de online dating sites.

Hieronder vindt u de complete gids voor het nachtleven in Udon Thani, evenals de exacte locaties van de plaatsen:

Girly Bars in Udon Thani

Er zijn twee belangrijke gebieden voor girly bars (of meer algemeen genoemd bier bars) in Udon Thani en ze bevinden zich op slechts 5 minuten lopen van elkaar. Ze worden Day & Night en Nutty Park genoemd. De bars hebben lokale meisjes werken die te hangen met mannelijke klanten ze te kopen drankjes, het spelen van het zwembad of andere spellen, voetbal kijken op het tv-scherm of gewoon chillen en chatten. Tal van meer bars langs Soi Samphan Thamit te vinden net buiten Day & Night.

Drankjes zijn vrij goedkoop met bieren voor 60-80 Baht en het zwembad games zijn meestal gratis. Lady drinks zijn natuurlijk een beetje duurder in het algemeen ongeveer 120 Baht. De bar fine is 300 Baht helemaal bier bars en dat is de goedkoopste in Thailand. Net als bij korte tijd van gemiddeld 1.000 Baht en lange tijd (‘s nachts) 2.000 Baht. Als je van Sukhumvit Soi 4 in Bangkok of Soi 7 in Pattaya, ga je lief Udon als de prijzen hier zijn slechts de helft van de prijs en de meisjes zijn minder duwen en schetsmatig.

Het bier bars geopend in de vroege namiddag maar de meeste meisjes beginnen te werken rond 7-8pm. De bars sluiten om 01:00 en veel van de meisjes die niet hebben gevonden bedrijf zijn op weg naar de nachtclubs na (zie hieronder).

Day & Night

Meisjes Bars Udon Thani

Dit is een enorme gebouw vol met ongeveer twee dozijn van bier bars. Day & Night is gelegen op Soi Samphan Thamit net achter Central Plaza. Er zijn ook verschillende andere bars op deze weg die freelancers of gewoon gewone meisjes opknoping uit hebben.

Nutty Park

Meisjes Bars Udon Thani 2

Nutty Park is de tweede meisje bar hub in de stad, gelegen in de buurt van de avondmarkt op Prajak Sillapakom Road. Het is L-vormig, dus als je loopt helemaal door de balken tegen het einde van de strip vindt minder klanten dan in de buurt van de hoofdweg. Over het algemeen is er een meer ontspannen sfeer dan bij Day & Night maar natuurlijk krijg je ook de “hey, knappe man” schreeuwt van de sexy dames proberen te lokken u in de bars en hangen met hen.

Nachtclubs in Udon Thani

Nachtclub Udon

De meest populaire Thaise nachtclub in Udon Thani is Tawan Daeng (zie de foto hierboven). Het is nogal een groot gebouw vlak bij de auto ingang van Central Plaza. De inhoud is typisch Thaise club stijl met veel kleine tafels voor groepen bij elkaar zitten en de meeste van hen openen van een fles rood of zwart. Er is dagelijks live muziek van ongeveer 10 uur, lokale bands spelen de Thaise hits. Tawan Daeng is misschien een typisch Thaise nachtclub, maar je ziet wel een paar Farangs hier feesten als de lokale bevolking zijn ongedwongen en aanspreekbaar.

Phoenix Pub in Udon ThaniDe nieuwste nachtclub in de stad is Phoenix, ongeveer 10 minuten lopen van Central Plaza. Het is kleiner dan de andere hier genoemde, maar zeer netjes en super modern met de mooiste verlichting en lasershow. Je ziet een goede mix van lokale meisjes, lokale jongens, toeristen, expats evenals Farang georiënteerde hoeren die geven u veel looks. Ze hebben ook live muziek op het podium elke nacht. Prijzen zijn heel goedkoop voor een nachtclub met bieren voor 100 Baht, cocktails voor 150 Baht en whisky flessen van 450 Baht voor Blend & Sang Som.

Yellow Bird Night ClubEen ander immens populaire club is Yellow Bird aan de achterkant van het Charoen Hotel. Dat is ongeveer 10-15 minuten lopen van Central Plaza. Het is gewoon een beetje kleiner dan Tawan Daeng, maar heeft ook elke avond live muziek en krijgt vooral verpakt in het weekend. Je hoeft niet veel buitenlanders hier zien, maar in plaats daarvan een aantal van de heetste Udon meisjes rond. Net als alle andere nachtclubs in de stad moeten ze sluiten om 02:00 dus als je wilt om een fles whisky te openen (zoals 100 Pipers voor 690 Baht, Red Label voor 1.700 Baht, Diepgang Leo Pitcher voor 280 Baht), en een fatsoenlijke tafel is het de moeite waard komt zo vroeg als 23:00.

En ook geclusterd rond Nutty Park, er zijn een paar van de grote nachtclubs. Nou, ze kijken bijna als bars, maar de muziek is harder, ze hebben een kleine dansvloer en sluiten laat. De beste locatie is er Sisters Bar en het is de aard van de plaats waar de meisjes van Day & Night en Nutty Park gaan als ze niet krijgen bar beboet al eerder de nacht. Ga naar deze clubs elke dag vanaf middernacht verder en je zult de beste kansen om te pick-up een meisje voor de nacht zonder het betalen van haar niet meer dan een paar drankjes te hebben.

Zeepachtige Massage in Udon Thani

Zeepachtige Massage in Udon ThaniEr is maar één echte zeepachtige massagewinkel (aap-op-nuat) in Udon Thani en dat is Oscar in het westelijke deel van de stad niet ver van Nong Prajak Park. Er zijn ongeveer 10-15 meisjes in de vissenkom (fishbowl) en 3-5 sideliners op de rode bank in de meeste tijden. Prijzen zijn 1.600 Baht voor de sideline girls en 1.900 Baht voor de fishbowl girls. De sfeer bij Oscars is heel ontspannen, je een groot aantal Thaise jongens gewoon opknoping uit voor uren het drinken van bier voor het kiezen één van de meisjes (of niet).

De papasan is erg vriendelijk, niet duwen bij allen en spreekt een aantal fundamentele Engels. De kwaliteit van de meisjes kan niet zo groot als in Bangkok zijn, maar er zijn een paar jonge, blanke huid en heel warm zijlijn meisjes, de meeste van hen hebben geen kinderen (u kunt de papasan natuurlijk vragen). Anders is nogal een oude gebouw en hetzelfde voor de kamers die betere tijden hebben gezien, maar het is nog steeds goed, en als je het juiste meisje te halen is het zeker de moeite waard.

Zeepachtige Massage in Udon Thani 2De Grand Naga Hotel (voorheen Tonkoon Hotel) is de thuisbasis van een andere massagewinkel in Udon Thani. Het is geen zeep, maar heeft de aard van de fishbowl arrangement waar meisjes zich presenteren. U kunt genieten van een drankje eerst op een van de banken te maken van uw keuze of kies gewoon een meisje meteen. De meeste van de meisjes zijn prachtig warm en witte huid.

U kunt kiezen tussen een Thaise massage voor 380 Baht of een olie massage voor 650 Baht (dezelfde prijs voor alle meisjes), beide twee uur in een eigen kamer met airconditioning en een televisie. Extra’s zijn gegarandeerd, maar de tip moet worden onderhandeld met het meisje (vraag haar niet meteen, maar wachten tot ze haar manier werkt dichter en dichter bij het gebied tussen je benen).

Hoewel de plaats wordt geopend op de middag, niet de fout maken en komen te vroeg, omdat de meeste meisjes lopen rond 18:00 net voor zonsondergang – met inbegrip van de top keuzes. De massagewinkel sluit om middernacht.

Happy Ending Massage in Udon Thani

Udon Thani Happy Ending MassageDe andere “gewone” massage winkels in Udon Thani zijn verspreid over de hele stad, maar de hoogste concentratie te vinden langs Prajak Sillapakom Weg rond Nutty Park. De algemene regel van “als ze dragen korte rokjes zullen ze stout zijn” niet echt van toepassing in Udon dus zelfs als ze erg lijkt aangetrokken en charmant om je naar buiten dat ze op een ander gezicht in zou kunnen brengen en gewoon doen haar massage, terwijl niet geïnteresseerd of gewoon te verlegen om hand job, blow job of seks te bieden.

De standaard prijs is 200 Baht voor een Thaise massage en 300 Baht voor een Oil Massage. Het is echt willekeurig en hangt af van het meisje en hoeveel ze van je houdt verder te gaan dan de standaard massage en maken het een happy end één. Hoe ouder de vrouw, hoe groter de kans is meestal dat ze bereid zijn om u de speciale extra te geven aan het einde van de sessie.

Hostess Bars in Udon Thani

Udon Hostess BarHostess bars zijn als het equivalent van het bier bars op slechts gericht op Thaise mannen. Maar dat betekent niet dat je niet welkom in deze plaatsen als een Farang. Het is gewoon dat dingen werken een beetje anders dan wat je kan worden gebruikt om. De meisjes zijn onder de heetste je kunt vinden in Udon, meestal wit gevild en dun.

Drankprijzen zijn vergelijkbaar met het bier bars, maar lady drinks betekent shots meestal kost 150 Baht en wees niet verbaasd als ze vragen voor 5 schoten in een keer. Ook wees niet verbaasd als ze niet zitten met u de hele tijd en plaats die naast uw tafel en zelfs rond te lopen. Ook is er geen bar prima in de hostess bars, maar dat is niet echt een probleem, omdat ze allemaal te sluiten om middernacht, zodat u ze achteraf kunt nemen of thuis.

De beste bars in deze categorie zijn Tiny, Pimp Niyom en UD Coffee Bar, dat is onderverdeeld in karaoke en een nachtclub (of hoe de Thais zeggen: pub).

Karaoke Bars in Udon Thani

Udon Karaoke

In veel steden in Thailand en vooral in Bangkok de karaoke-bars zijn echt gericht op Thaise jongens en het is waarschijnlijk voor u om opgelicht of gewoon te veel betalen als je geen Thai spreken of niet weet hoe het gaat in deze plaatsen.

Het is anders in Udon Thani, waar u zowel lokale Thais en Farangs een bezoek aan de karaoke-bars en de meisjes zijn niet aarzelen om te zitten met u, zelfs als hun Engels is zwak. Lady drinks zijn over het algemeen goedkoper dan in het bier bars (zoals 80 Baht voor een cola of ze brengt slechts twee glazen en je biertje of whisky drinken samen, zonder extra kosten, meestal is er ook geen extra kosten voor haar zitten met u wat vrij een standaard voor Karaokebars in Thailand). Sommige meisjes kunnen worden genomen, en zo ja, de bar fine is 300 Baht op de meeste plaatsen.

Er zijn verschillende karaoke bars verspreid rondom Udon maar de hoogste concentratie kan worden gevonden langs Adulyadej Road, ongeveer 500 meter ten noorden van Central Plaza.

Straathoeren in Udon Thani

Een bos van freelancen vrouwen (meestal meer dan 30) zijn opknoping uit op de kruising van Soi Samphan Thamit en Prajak Sillapakom ‘s avonds laat. Met andere woorden: de hoek van de straat die leidt van Day & Night op Nutty Park. Zij mogen niet de meest aantrekkelijke degenen, maar dan kun je niet echt klagen met tarieven van ongeveer 500 Baht voor een snelle korte tijd.

Ladyboys in Udon Thani

Udon LadyboyUdon is de beste plek in heel Isaan te ontmoeten en slapen met sexy Ladyboys. Het is niet alleen dat deze plek heeft het hoogste aantal van hen, maar de meeste van hen zijn ook super aantrekkelijk. En nog beter, ze worden vaak opknoping op dezelfde plaatsen als de meisjes, betekent in veel girly bars (vooral in de Day & Night) en ook in de nachtclubs (vooral in Tawan Daeng). Afgezien van dat, vind je ook veel van hen opknoping uit of werken in Central Plaza (zie foto). Ze zijn over het algemeen vriendelijk, charmant en makkelijk in de omgang dan in de meeste andere plaatsen in Thailand, vooral Bangkok en Pattaya.

Udon Thani Nachtmarkt

Udon Thani Nachtmarkt

Udon Thani De nachtmarkt ligt aan Prajak Sillapakom Road. Wat ik leuk vind is dat het vooral is de verkoop van kleding en mode in plaats van toeristische souvenirs en goedkope accessoires. Het is een leuke plek om je avond te beginnen want er zijn ook veel kraampjes en zelfs tv-schermen waarop live sport.

Kaart van Nachtleven in Udon Thani

Video’s van Nachtleven in Udon Thani