Nachtleven & Thaise Meisjes op Koh Phangan

Laatst bijgewerkt op: juni 23rd, 2019 | in Eilanden | Koh Phangan | Nachtleven | Surat Thani | Thaise Meisjes | Zuid Thailand

Het nachtleven op Koh Phangan is heel anders dan de grote buurman Koh Samui: Minder Thaise meiden en minder girly bars, maar meer backpackers en meer strand bars. Het eiland is voornamelijk bekend voor het volle maanfeest, dat is wanneer duizenden jonge Farangs jongens en meiden op Haad Rin dronken en gek worden.

Als het niet volle maan (of halfmaan) is, is het veel rustiger en meer als een romantische dating plek dan een goede plek om meisjes voor seks te ontmoeten.

Koh Phangan Nachtleven

Nee, dat is geen barmeisje in mijn foto. Ze is niet eens Thais, maar Birmees. De waarheid is dat Koh Phangan niet het beste eiland is als je de voorkeur geeft aan het ontmoeten van Thaise meisjes ‘s nachts, maar het is nog steeds op sommige plaatsen mogelijk.

In deze gids zal ik u laten zien waar u deze plaatsen kunt vinden, en een beetje meer.

Koh Phangan Nachtleven Overzicht

Haad Rin is het beroemdste en meest ontwikkelde strand op Koh Phangan, dit is de plaats waar de beroemde full moon feest elke maand plaatsvindt. Er zijn veel mooie strandbars en clubs, en als je rondlopen in de straten achter het strand, kun je nog meer bars en massagewinkels vinden. Belangrijk: Er zijn geen dergelijke girly bars of bier bars in dat gebied, maar een paar massagewinkels met meisjes die u een handjob voor een kleine tip geven.

Er is een rood licht gebied op Koh Phangan, en dat ligt op de hoofdweg in de buurt Thong Sala. Daar vindt u ongeveer 10 girly bars binnen een stuk van 2-3km, evenals diverse (happy ending) massage salons en zelfs een Thaise stijl karaoke bar.

De stranden op het noordelijke deel van het eiland, zoals  Thong Nai Pan Noi BeachThong Nai Pan Yai Beach en Malibu Beach, ook de standaard toeristische instelling met kleine hotels, restaurants, winkels, bars en massages, maar het is veel rustiger daar en er is absoluut geen rode licht scène. Er zijn zelfs niet veel Thaise meiden, omdat de meeste werknemers uit Myanmar zijn.

Ik zou u aanraden om in Haad Rin of op de hoofdweg achter Sunshine Beach te blijven. Het nachtleven in alle andere gebieden is veel rustiger en echt alleen geschikt voor koppels, meisjes of mannen die geen meisjes en seks zoeken. Dat veronderstel je dat je bent.

Dus laten we nu in de verschillende soorten nachtleven op Koh Phangan komen:

Girly Bars op Koh Phangan

Koh Phangan Meisjes

Er zijn geen girly bars in de strandsteden van Koh Phangan, maar als u naar de hoofdweg gaat tussen Haad Rin en Thong Sala, kunt u ongeveer 10 bars vinden met halfnauwde Thaise meiden die op klanten wachten (zie de kaart hieronder voor de exacte locaties). De meeste van hen zijn niet zo aantrekkelijk in vergelijking met Bangkok of Pattaya, of zelfs Koh Samui, maar zoals u in mijn foto’s kunt zien, zijn er altijd leuke uitzonderingen.

De meest populaire bars tijdens de meeste nachten zijn  Smile BarOscar Bar en Jinis Bar. Maar het is echt het beste idee om gewoon je motor voor Oscar te parkeren en ga dan naar beneden om de meiden zelf te bekijken. De meesten van hen zullen buiten staan en u trachten in te trekken.

  • Prijzen: Zeer eerlijke prijzen met bieren voor 80 Baht in de meeste bars. Sterke dranken zijn duurder (zoals een Gin Tonic kost u ongeveer 160-170 Baht) en de lady drinks zijn in het 130-140 Baht assortiment. Sommige bars, zoals Smile Bar, hebben een geweldig systeem en voeg nog een extra 30 Baht toe voor elk drankje dat je een meisje koopt – dat komt goedkoper als je gewoon een biertje of een ander gewoon drankje kunt kopen. Veel bars hebben pooltafels die gratis voor klanten kunnen worden gebruikt.
    Als u besluit om een van de barmeisjes terug te nemen naar uw hotel, dan zou u de bar fine moeten betalen (500 Baht in de meeste bars) en 1.000 Baht voor korte tijd, of 2.000 Baht voor lange tijd. Laat ze niet overladen – veel van deze meiden denken dat alle Farang mannen hier nieuwkomers zijn in Thailand en geen idee hebben over de prijzen (dat komt doordat er zo veel jonge backpackers zijn die hier inderdaad geen idee hebben over hoeveel te betalen voor Thaise hookers).

Strand Bars / Nachtclubs op Koh Phangan

Haad Rin Nachtleven

Het goede nieuws is dat er vele nachtclubs op Haad Rin zijn, met goedkope drankprijzen de hele nacht (zie hieronder). Het slechte nieuws is echter dat er meestal geen Thaise meisjes in deze bars zijn – het is meestal vet en/of onaantrekkelijke westerse vrouwen. Het zal leuker zijn als je een meisje ontmoet in een van de bierbars (zie hierboven) en neem haar dan naar een bar op het strand om samen een ontspannen drankje te krijgen.

De twee meest populaire strand bars op Haad Rin zijn Cactus en Drop In Bar.

Ze hebben vuurhows elke nacht van ongeveer 8 uur. Tijdens de volle maanfeest zijn er ook mensen in de bars, die hen als een nachtclub voelen. Maar als het niet volmaan is, zit en zit iedereen op het strand.

Mellow Mountain Bar is een leuke openluchtdisco op de top van een heuvel met uitzicht op het strand, maar het wordt alleen druk tijdens de full moon feest.

Koh Phangan BarEn als je in de stad Haad Rin loopt, vind je nog meer bars – ze lijken allemaal erg leuk, maar het probleem is ook dat er geen Thaise meiden zijn. Zelfs het personeel zijn meestal Birmaanse jongens en meiden, en ze zullen waarschijnlijk niet met je flirten (de meeste van hen hebben vriendjes).

  • Prijzen: Daarom is Koh Phangan zo’n geweldige magneet voor backpackers en hippies uit de hele wereld: u kunt een emmer whisky, mixer en ijs kopen voor 150-200 Baht. Ik drink niet meer Thaise whisky, dus ik heb een Gin Tonic emmer gekocht (originele Gordon’s Gin, 300ml) voor 300 Baht. Dat is goedkoper dan bij de 7-Eleven! Daar kost dezelfde kleine fles gin 290 Baht – geen tonic en ijs inbegrepen.
    De meeste bars op Haad Rin hebben ook ‘happy hours’ de hele nacht met bieren voor 60-70 Baht en cocktails (sterke!) Voor 100-120 Baht.

Full Moon / Half Moon / Black Moon Feest op Koh Phangan

Full Moon Party Koh Phangan

Het full moon feest is waarschijnlijk het meest overwogen toeristische evenement in Thailand. Toen ik het eerst hoorde, dacht ik dat het een leuk feest op het strand was met een goede mix van expats en toeristen, en honderden sexy Thai meiden in bikini’s die in het maanlicht dansen. Ik heb me voorgesteld om een gratis blow job in een donkere plek op het strand te krijgen en terug te lopen naar mijn hotel hand in hand met twee hete Thaise meiden.

Koh Phangan Half Moon Party

Zo is het niet.

Elke maand tijdens de volle maan is Haad Rin geknipt met duizenden mensen en 90% van hen zijn Farangs tussen 16-35 jaar. Het is een enorm drankfestijn, mensen nemen drugs, mensen kopen drugs en worden gearresteerd, en mensen sterven op de heuvelachtige weg die dronken rijden op hun gehuurde motorfietsen. Ja, er zijn ook een aantal “open-minded” Thaise meiden die de full moon feest bijwonen, maar voor het grootste deel zult u zich vervelen door al deze dronken en hyperactieve kinderen.

Desalniettemin doen ze een goede marketing voor het volle maanfeest en omdat het voor de eerste keer zo populair is voor alle kinderen die Thailand bezoeken, hebben ze besloten om nog eens drie evenementen te hosten: Het Half Moon Festival in de jungle in het centrum van het eiland, de Black Moon Party op Ban Tai Beach, en de Waterfall Party 2 dagen voor en 2 dagen na de Full Moon Feest. Om het kort te maken: Verschillende locatie, dezelfde menigte.

Toegansprijzen:

Happy Ending Massage op Koh Phangan

Koh Phangan Happy Ending Massage

De massage salons zijn, samen met de girly bars, de twee beste plaatsen om Thaise meiden op Koh Phangan te ontmoeten. Ik adviseer meestal ook de dating sites gratis meisjes ontmoeten, maar er zijn niet veel leden op de eilanden (behalve Phuket en Koh Samui).

Terwijl u in elke strandstad op Phangan verschillende massagezalen kunt vinden, zijn de betere met jonge en aantrekkelijke Thaise meiden aan het werk Haad Rin (foto) en op de hoofdweg naar Thong Sala. Happy endings worden meestal niet gegeven, dus het is vaak een goed idee om te vragen ”special massage mai?” voor je hun service neemt. Ik heb de massagewinkels hieronder aangegeven op de kaart

  • Prijzen: De standaardtarieven zijn 300 Baht voor een Thaise Massage, en 400 Baht voor een Oliemassage. Dat is voor een uur en sluit het gelukkige einde niet in. Als je een hand jobwilt hebben, dan vraagt je meisje waarschijnlijk een ‘tip’ van 500 Baht. Het is ongewoon dat ze werk in de massagezalen op Koh Phangan slaan of zelfs volledige service (seks), maar je weet het nooit – het hangt echt af van het meisje, de tijd van de dag en de fase van de maan.

Ladyboys op Koh Phangan

Ladyboys op Koh Phangan

Dit is misschien niet voor iedereen, maar je kunt een hele paar vrouwen vinden op Koh Phangan. De meesten werken in de girly bars nabij Thong Sala en in de massagewinkels van Haad Rin. Ja, ze werken samen met de meisjes, zodat je het kan vertellen verschil tussen meisjes en ladyboys (zoals op mijn foto hierboven, de ladyboy is er in het witte shirt). Er zijn geen cabaret shows zoals op Koh Samui of Koh Tao.

  • Prijzen: Vergelijkbare prijzen als voor de meisjes (misschien 100-200 Baht goedkoper dan in de massage salon, of 200-300 Baht goedkoper dan voor de barmeisjes, omdat er niet echt zo veel jongens op Koh Phangan zijn die geïnteresseerd zijn in ladyboys).

Strand Hoeren op Koh Phangan

Strand hoer op Koh Phangan

Als u enkele dagen voor of na de volle maan naar Koh Phangan komt, kunt u geluk hebben en een paar “strand hoeren” op Haad Rin vinden. Betreft Thaise meiden die in een van de strand bars zitten, alleen of met een paar andere meisjes, of staan gewoon in willekeurige plekken op het strand en wachten om een mooie vreemdeling te ontmoeten voor “boomboom”.

Sommigen van hen willen eerst met je drinken en feesten, terwijl anderen het meest zorgen over wat snel geld en je meteen bij je hotel aansluiten.

  • Prijzen: 500-1.000 Baht voor korte tijd.

Kaart van Nachtleven op Koh Phangan

Dus hoeveel tijd moet u doorbrengen in Koh Phangan? Ik zou twee, maximaal drie nachten zeggen. Tijdens je eerste nacht kunt u alle strandbars op Haad Rin (misschien wel een happy ending massage daarvoor hebben). Dan moet u de volgende dag een motorfiets huren (250 Baht per 24 uur) en verken de attracties overdag, en dan ‘s nachts naar de girly bars op de hoofdweg.

Dat is alles dat er echt aan Koh Phangan is.

Ik zou zelfs zeggen dat u Koh Phangan op uw reizen kunt overslaan, maar aangezien het maar een korte veer uit Koh Samui is, maakt het een fijne eilandhop reis – 4-5 dagen op Koh Samui, 2-3 dagen op Koh Phangan en een ander 2-3 dagen op Koh Tao. Ik heb al gekoppeld aan mijn nachtleven gids in Koh Samui, direct aan de top van de gids (of gewoon in het menu kijken) en de nachtleven gids in Koh Tao kunt u vinden hier.

Videos van Nachtleven op Koh Phangan