Nachtleven & Thaise Meisjes op Koh Tao

Laatst bijgewerkt op: juni 21st, 2019 | in Eilanden | Koh Tao | Nachtleven | Surat Thani | Thaise Meisjes | Zuid Thailand

De grootste verrassing wanneer je naar Koh Tao gaat, is dat er veel meer Farang-meisjes in de bars lijken te zijn dan sexy Thaise meisjes. Het eiland is een van de laatste retraites in Thailand voor backpackers en hippies uit de westerse wereld. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat een ruw-uitziend Britse meid uw bestelling bij de bar op Sairee Beach neemt.

Maar maak je geen zorgen, als je hier alleen bent en op zoek bent naar plezier met Thaise meiden, vind je dat nog steeds op een paar plaatsen:

Koh Tao Meisjes

In deze nachtleven gids in Koh Tao zal ik u een compleet overzicht geven van plaatsen om Thaise meiden zowel dag als nacht te ontmoeten, maar daarvoor wil u waarschijnlijk een oriëntering krijgen van de belangrijkste nachtleven gebieden:

Koh Tao Nachtleven Overzicht

Het belangrijkste toeristische gebied op Koh Tao is het Sairee Beach. Het is het langste strand op het eiland en dat is waar de meeste hotels, bars, restaurants, massagesalons en winkels zijn gevestigd. Helaas is het strand zelf helemaal niet leuk, althans niet om te zwemmen. Nou, het is leuk om te kijken of je in een van de vele strandbars en restaurants zit, maar zeker niet goed om te zwemmen (donker water, donker zand en veel zeewier en zelfs rommel).

Het leuke aan Sairee Beach is dat er een strandpromenade is. Zo kunt u gewoon langs het pad wandelen, verleden straatverkopers, bars en restaurants en worden niet lastig gevallen door auto’s.

Vrijwel alle Thaise hoeren op Koh Tao werken aan Sairee Bach. Nogmaals, de selectie is niet zo groot, maar je bent hier waarschijnlijk alleen voor 2-3 nachten (tenzij je een duikschool doet) en dan moet het prima zijn om elke avond een fijn bedrijf te vinden.

Naast Sairee Beach is er niet veel wat het nachtleven en Thaise meiden betreft. Mae Haad Bay is waar de ferry pier zich bevinden. Er zijn voornamelijk restaurants en winkels in dit gebied, en zeer weinig low-key bars en massagewinkels. Beteken meestal geen hoeren, en geen gelukkige eindjes daar.

Haad Sai NuanAo Chalok Ban Kao en Freedom Beach zijn fantastische plekken om in de middag te zwemmen (wit zand, kristalhelder water), maar hebben niets te bieden in termen van uitgaansleven en amusement voor de enkele mannelijke reiziger. Er zijn voornamelijk resorts op deze stranden en alles wat u kunt vinden zijn romantische (maar rustige) bars en zeevruchtenrestaurants.

Nu u een overzicht hebt van de verschillende nachtleven gebieden op het eiland (nogmaals, het is vooral Sairee Beach en dat is waar ik op gericht zal zijn in deze gids) laten we eens kijken naar de verschillende soorten plaatsen waar u meisjes op Koh Tao kunt ontmoeten:

Girly Bars op Koh Tao

Geloof het of niet, maar er is maar een echte “girly bar” op Koh Tao. Het heet Dream Bar en ligt dichtbij het noordelijke uiteinde van de boulevard op Haad Sairee. Het is een erg leuke en ontspannen plek met ongeveer 8-9 meisjes die elke nacht werken. Misschien denk je dat belachelijk is en er zullen te veel jongens vechten voor de meiden – maar dat is niet het geval. Aangezien er meestal backpackers op het eiland zijn en maar weinig alleenstaande mannen, vind je de competitie niet hoog.

De meesten van de meisjes zijn vrij gemiddeld, maar ze hebben ook 2-3 jonge, schattige en dunne meiden. En ja, als je het afvraagt: ze zijn meestal uit Isaan. Verwacht dus geen lokale Koh Tao-meisjes die in de bar werken.

Nog een plaats dichtbij is Jam’s Mini Bar. In tegenstelling tot Dream Bar hebben ze geen barmeisjes in dienst voor vreugde van buitenlandse mannen, maar u kunt vaak freelancers vinden, en ook sommige meisjes zijn ook erg warm. Maar je kan de bar fine niet betalen voor hen.

  • Prijzen: Het is 70 Baht voor een Leo of Chang, en 80 Baht voor een Singha of Tiger in Dream Bar. Vodka Coke of Gin Tonic zijn redelijk geprijsd op 130 Baht. Premium sterke dranken van 150 Baht. Frisdrankjes 40 Baht. Gratis zwembad. Lady Drinks 150 Baht. Bar Fine 500 Baht.

Nachtclubs op Koh Tao

Koh Tao Nachtclubs

De beste nachtclub op Koh Tao is LEO Beach Bar by the Rock. Het is de enige club waar je elke avond veel jonge en hete Thaise meiden kunt vinden. Het is als 50% hoeren en 50% “normale” meiden die gewoon plezier willen hebben. Bekijk mijn video aan het einde van de gids, dit is waarschijnlijk de beste plek op Koh Tao om een mooie Thaise meisje te ontmoeten voor de nacht.

De nabijgelegen Fishbowl Beach Bar heeft nog meer mensen aan het feesten, maar op zo veel andere plaatsen is het gewoonlijk alleen Farang-jongens en meiden daar, veel van wie drinkwedstrijden spelen. Soms zie je hier een Thaise meid, maar dan is ze meestal met haar vriendje. De instelling van deze halve openluchtclub is leuk, maar het is niet goed om hier een meisje te ontmoeten voor seks hier (tenzij je dronken westerse meiden wilt).

BND Club is tussen LEO en Fishbowl, maar elke keer dat ik daar ging was het dood leeg. Controleer het zelf, misschien ben je gelukkiger dan ik. Diza Bar is populairder, heeft de typische bierpong tafels en ook tv’s met duikvideo’s, maar weer zijn er meestal Farangs en geen Thais.

  • Prijzen: Zeer vergelijkbaar met de girly bars (zie hierboven) betekent bieren voor 70-80 Baht, sterke dranken en cocktails voor 100-150 Baht en LEO heeft een geweldig happy hour: Buy 1 Get 1 op alle drankjes tot middernacht. Er is geen toegangsprijs in de nachtclubs op Koh Tao.

Happy Ending Massage op Koh Tao

Verwacht geen 20-jarige Isaan-meiden in korte rokken die op je schreeuwen “hello, handsome man! massage!”. U ziet deze soorten plaatsen niet op Koh Tao, en zelfs niet op Koh Phangan. Koh Samui heeft een veel betere massagescène.

Maar als je het niet erg vindt dames in hun midden dertiger jaren die je een goede massage geven, en misschien een handjob als een happy ending, dan is dat mogelijk om op Sairee Beach te vinden. Soms is het lastig om te vertellen wie een “speciale dienst” zal bieden, omdat ze allemaal traditionele massage jurken dragen, maar als je de uitdrukkingen op hun gezichten kijkt, wordt het gewoonlijk duidelijk. Er zijn ook een paar salons op Mae Haad Bay (nabij de pier).

  • Prijzen: De meeste massagewinkels op Koh Tao hebben dezelfde prijs voor Thaise en Olie Massage: 300 Baht.

Normale Bars op Koh Tao

Koh Tao Bars

Koh Tao Beach BarNatuurlijk is er geen tekort aan “normale” bars op Sairee Beach. Coco BarMaya Beach Club en Lotus Bar zijn een van de meest populaire plekken om met je vrienden of vriendin te gaan zitten en een ontspannen drankje te hebben. Lotus Bar heeft ook elke avond vanaf ongeveer 21 uur vuurhows. Ik heb daar vorige maand een video gemaakt, check het hieronder.

  • Prijzen: Soortgelijk zoals in de girly bars en nachtclubs – bieren ongeveer 70-80 Baht, dranken 100-150 Baht, en cocktails 100-150 Baht ook.

Ladyboys op Koh Tao

Koh Tao Ladyboys

Er is een ladyboy bar op Sairee Beach genaamd Queen’s Cabaret. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben ze om 10:20 uur dagelijkse shows (cabaret). De toegang is gratis, maar de drankjes zijn duurder dan elders, en voor het laatste nummer lopen ze rond met een emmer, in de verwachting dat je fooi geeft.

Als je van ladyboys houdt, zal je waarschijnlijk gek zijn op Queen’s, want de meeste zijn behoorlijk mooi.

Nachtmarkt op Koh Tao

Nachtmarkt op Koh Tao

Er is geen aangewezen gebied met een grote nachtmarkt of ‘Walking Street’ op Koh Tao, maar als je langs de strandboulevard langs Sairee Beach loopt, kunt u tal van verkopers vinden die allerlei verkopen van kleding, ambachten, souvenirs tot kokosnoten.

Kaart van Nachtleven op Koh Tao

Vind ik Koh Tao leuk? Ja, zeker. Maar niet vanwege het nachtleven. Ik denk dat je dat opgemerkt hebt tijdens het lezen van dit bericht. Er zijn hier te veel backpackers en het lijkt erop dat ze zoveel ruimte opnemen dat er weinig ruimte is voor sexy Thaise meiden. Gewoon grapje, het is waarschijnlijk omdat ze weten dat ze niet veel geld uit de backpackers kunnen krijgen.

Wat ik leuk vind aan Koh Tao zijn de prachtige stranden. Je hebt waarschijnlijk van Koh Nang Yuan gehoord, maar hoe zit het met Freedom Beach en het ongelooflijke John-Suwan Viewpoint? Kijk in mijn daggids.

Ik denk dat 3 nachten de maximale hoeveelheid tijd die u op Koh Tao zou moeten uitgeven (tenzij u voor het duiken komt), vergelijkbaar met de naburige Koh Phangan. Het beste nachtleven in de regio heeft natuurlijk Koh Samui, waar u gemakkelijk een week op Chaweng en Lamai kunt doorbrengen en nog steeds niet verveeld voelt.

Videos van Nachtleven op Koh Tao