Wanneer Je Thaise Vriendin Om Geld Vraagt

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thaise Meisjes

Haar familie buffel is overleden. Haar familie huis moet worden gerenoveerd. Haar broer is overleden. Haar kind heeft geld nodig om naar school te gaan. Je zou kunnen horen van een van deze verhalen op een bepaald punt van uw Thaise vriendin en dat hoeft niet per se hoeft te zijn als je met haar in Thailand, maar ook wanneer je terug naar je eigen land en proberen om een lange afstand relatie met haar te houden voor een paar maanden als ze komt plotseling met een aantal van die rare verhalen om je haar geld te sturen.

Geld dat ze haar familie te kunnen ondersteunen bij.

Dat zou de waarheid zijn, maar in 99% van de gevallen is het een leugen. Wil niet zeggen dat ze echt nodig om wat geld te sturen naar haar familie die woont in het dorp nippen Sang Som hele dag te ondersteunen.

Zodra ik in Asoke, Bangkok werkte voor een paar maanden in Soi 23 niet te ver van Soi Cowboy en het was interessant om te zien wat kuikens inderdaad de rij staan in de voorkant van de bank in de avond alvorens te gaan werken (en ik kwam van het werk) om wat geld ze maakten gisteravond aan hun familie over te dragen. Vaker is ze nemen drie of vier dagen vrij om de drie of vier maanden en hop op de bus terug naar hun woonplaats uitvoeren wat geld in hun zakken – soms omdat hun ouders hebben niet eens een bankrekening.

Ik heb nog nooit een Thaise vriendin die mij gevraagd voor het geven of haar geld te verzenden hadden. De enige keer dat ik geld te geven aan mijn vriendin is wanneer ze me vraagt om wat te lenen om haar collegegeld te betalen voor de studie omdat haar salaris is nog niet uit. En dan soms koop ik wat kleine dingen voor haar, maar dat afkomstig is van mijn kant om haar gelukkig en niet te maken, omdat ze ooit gevraagd voor iets.

Misschien is dat omdat ik nooit een hoer als mijn vriendin had. Met andere woorden nooit een relatie met een Thaise vrouw die geen normale baan of een student die niet krijgt wordt ondersteund door haar familie had had ik. Mijn huidige uni vriendin woont op 6.000 Baht per maand dat haar vader geeft haar en ze is helemaal prima met het, niet op zoek zijlijn inkomen, gewoon enkele normale Thaise meisje.

No Money No Honey

En dan natuurlijk heb je alle kuikens wiens enige bron van inkomsten zijn geld van hun Thaise of buitenlandse jongens en hoe vaak ik heb een oudere man me te vertellen met zijn geloof-me-ik-gebleven-hier-voor-jaar-ontmoette/ik-weet-hoe-dingen-zijn-in-Thailand houding:

Je moet haar geld te geven of je zal haar verliezen.

Als ik vraag naar zijn vriendin dan normaal het blijkt dat ze een andere typische hoer. Terwijl u zeker verliest een dergelijke Thaise meisje als je niet haar geld te geven (wat niet betekent dat je kunt haar weer krijgen als je eenmaal terug in Thailand bent) je weet niet wat ze is aan als je echt te sturen haar het geld dat ze vraagt. Zoals in 99% van de gevallen als ze zegt dat ze geld nodig heeft het misschien waar, maar niet om de reden zij vertelt je. De reden is dat ze niet in staat zijn om inkomsten uit een normale baan te genereren als ze niet een te hebben.

Ik herinner me het kuiken Ik aangesloten met op mijn eerste bezoek aan Chiang Mai in 2009, we ontmoetten elkaar in de club ze nam me mee naar haar appartement dat we hadden seks en het volgende wat ze me vertelt is dat ze een Noorse vriendje die haar een paar stuurt duizend baht per week naar haar en haar baby te ondersteunen. Raar en grappig tegelijk als ik was 20 toen en ze graag 30 en het feit dat ze betaald voor alle rekeningen (voedsel, bioscoop, taxi) laat me ongetwijfeld weer als ze echt een baby die ze had om geld te besteden had voor of als het was gewoon me wie de baby was.

Een ander voorbeeld? Opgehaald een meisje in Bangkok Beats Club in Nana, nam ze me naar haar kamer in On Nut, maar vroeg me om te beloven dat rustig, terwijl skypen met haar Nederlandse vriend. Misschien is dat een beter voorbeeld voor het niet op te halen meisjes in Sukhumvit (met uitzondering van one night stands), maar weer die man bleek te zijn haar geld te sturen op een maandelijkse basis en het leek blijkbaar beter worden geïnvesteerd in haar 50 inch Samsung flatscreen en nieuwe iPhone dan in een aantal nieuwe buffel in Isaan.

Er is niets mis met het betalen van de rekeningen voor u en uw Thaise vriendin terwijl je met haar of haar kopen wat cadeautjes als ze maakt je een goed gevoel, maar zodra ze vraagt om geld om te investeren in wat je nu gewaarschuwd.