Pattaya Soi 6 – Meisjes, Bars, Short Time & Prijzen

Laatst bijgewerkt op: april 27th, 2020 | in Nachtleven | Pattaya | Thaise Meisjes

Wanneer je over straat loopt vol met bars met elke jonge en sexy meisjes en iedereen probeert om je in te lokken voor een “douche” in één van hun privé-kamers boven dan weet je dat je ofwel dromen in je saaie woonplaats of je bent eigenlijk daar in Pattaya beruchte straat: Soi Seks. Ahhh …. Soi Six.

Door het rijden van Second Road helemaal van Walking Street zult u merken dat er steeds minder bars met elk Soi u passeren en als je eenmaal Soi 6 te bereiken is het een grote verrassing hoe druk het is en gemakkelijk overweldigd door wat is te krijgen hier aan de hand. Er zijn letterlijk tientallen bars elk gevuld met veel van de meisjes de meeste van hen staan buiten proberen om je binnen te komen voor korte tijd.

Pattaya Soi 6

Wilt u het gemakkelijk eerst voordat het maken van je keuze gewoon gaan hebben een drankje in de bar, de prijzen zijn zeer redelijk voor 80-105 Baht voor bier de hele dag de hele nacht – iets duurder maar dan in de reguliere bier bars die prijs hebben oorlogen om als 60 soms zelfs 50 Baht per fles, lady drinks zijn niet duur op 130-150 Baht en dat is de standaard prijs voor elke plaats in Soi 6.

Seks in Pattaya Soi 6Het merendeel van de bars zijn erg klein met slechts een paar tafels en comfortabele banken, waar u een ontspannen drankje met je meisje kan hebben. Maar de meerderheid van de meisjes staan buiten aan de jongens aan te trekken en ze komen binnen waar het vaak helemaal leeg. U kunt ook buiten zitten en genieten van het uitzicht op en neer de straat of kijk maar naar de meisjes en zien welke je wilt.

Er zijn wel een paar bars op Soi 6 die met Farangs zijn verpakt, zelfs in het midden van de middag, zie je ze drinken en genieten van hun tijd met de meisjes en het spelen van het zwembad, net als in het bier bars, maar de meisjes zijn niet verlegen allen proberen ze om je goed te voelen, zodat je uiteindelijk boven te gaan met hen. Twee van de meest populaire bars op Soi 6 zijn Lisa Bar dat sommige van de heetste meisjes die elke dag anders kleden zoals in verpleegkundige of stewardess outfits en Solo Club aan de overkant, een supermoderne en ruime bar met een geweldige pooltafel (gratis) en heeft ze kiezen voor de muziek op YouTube met de video op hun flatscreen-tv’s.

Als je geen zin hebt om te drinken voordat bonzen één van de meisjes geen probleem. U kunt naar elke bar, kijk naar de meisjes, kies er een en ga naar boven met haar meteen. Er is geen noodzaak verlegen iedereen weet wat er gaande is in Soi 6 en dus de meiden zal vaak zelfs de standaard skip to be “Hi what’s your name where you from I like you” praten en gewoon gaan zoals “You want take shower upstairs?”, “boom boom mai” of meer rechttoe rechtaan “short time ok 1000 Baht only”.

Er is een toeslag van 300 of 350 Baht voor de kamer en dat is wat je betaalt aan de bar. De 1000 Baht voor korte tijd is een standaard niet alleen op Soi 6, maar in alle Pattaya met uitzondering van de Go Go Bars waar u op zoek bent naar plaats 2000 of 2500 Baht. Sommige bars hebben ook een prijs van 1000 Baht de kamer inclusief: het meisje krijgt 700 Baht.

U denkt misschien dat 1000 Baht all inclusive, zodat de kwaliteit van het meisje kan niet zo zijn dat goed? U zult verrast zijn. Serieus de meeste van de meisjes in Pattaya Soi 6 zijn zo heet dat ze kan gemakkelijk een baan in de Go Go’s te krijgen en verdienen veel meer geld. Dus waarom ze het niet doen? Waarschijnlijk omdat ze te lui dansen op het podium elke nacht.

Pattaya Soi 6 Meisjes

Dus als je eenmaal het geld binnen betaald aan de bar van het meisje zal je naar boven brengen waar ze krijgt een paar handdoeken eerste en een condoom pakt vervolgens een van de privé-kamers. Als u nog niet gesproken iets veel voordat u dat nu kan doen en ga dan naar het bijgevoegde badkamer om een douche te nemen samen. Vergelijkbaar als in de zeepachtige massage winkels, zal het meisje de soap scrub over je hele lichaam en haar niet alleen om “warm” met elkaar te krijgen, maar ook om een schone ervaring te garanderen.

Na de douche u springt op het bed en de vuile plezier. De kwaliteit van de korte tijd kamers varieert veel, zelfs al zijn ze allemaal ongeveer dezelfde prijs (300 of 350 Baht). Sommige letterlijk slechts een bed erin en een paar foto’s op de muur, terwijl anderen zijn voorzien van een televisie, een kledingkast en een minibar. Maar wat ze allemaal hebben, is airco.

Er zijn ook een stelletje ladyboy bars op Soi 6 die vergelijkbare prijzen voor drankjes en korte tijd als het meisje bars hebben. Ze zijn allemaal op de tweede helft van de Soi in de buurt van Beach Road. Als je het moeilijk vindt om het verschil te zien tussen een Thaise meisje en een ladyboy, lees dan dit artikel. En als je merkt dat je de uitgaven veel meer tijd aan Soi 6 dan je van plan was om (en dat gebeurt een heleboel mannen) geen probleem zijn er enkele fatsoenlijke Thaise en buitenlandse restaurants, evenals een paar ja natuurlijk ondeugende massage winkels.

Pattaya Soi 6 Bars

Kaart van Pattaya Soi 6

Video van Meisjes in Pattaya Soi 6

Als u meer informatie over andere plaatsen wilt Thaise meisjes in Pattaya ontmoeten dan je zou willen om een kijkje op mijn gids op het nachtleven en bars in Pattaya hebben.