Seks met Thaise Barmeisjes

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thaise Meisjes

Elk jaar landen duizenden vliegtuigen op de luchthavens van Thailand en ze zijn vol met alleenstaande mannen van alle leeftijden of mannen in ongelukkige relaties of huwelijken. Wanneer ze vragen gesteld door mensen in hun eigen land wat ze willen over Thailand en waarom ze er heen te gaan voor vakantie elk jaar is het antwoord meestal gaat, dat de stranden zo mooi zijn, het is altijd warm en Thaise mensen zijn zo vriendelijk.

Wat ze niet vertellen is de belangrijkste reden voor zijn komst naar Thailand en dat is vanwege de Thaise meisjes. Sommige zijn gewoon uit voor de seksuele avonturen, terwijl anderen op zoek zijn naar een vriendin of vrouw, maar wat de meeste van hen gemeen hebben is dat ze gaan voor barmeisjes. Ik zou zeggen dat meer dan 80 procent van de buitenlandse mannen die naar Thailand komen (die niet in gezonde relaties zitten), het hebben van seks met een Thais barmeisje of enige vorm van Thaise hoeren – en uit al deze jongens niet meer dan 10 procent zou dat toegeven aan hun vrienden thuis.

Thaise BarmeisjesVeel buitenlanders willen hen niet eens “prostituees” noemen omdat ze denken dat het gewoon zo anders hier in Thailand is waar u kunt betalen voor een meisje de eerste keer krijgen dan haar telefoonnummer en leg de tweede datum voor gratis en de enige wat je hoeft te betalen voor het diner en wat ze willekeurig pikt op de 7 eleven, terwijl je koopt de condooms. Thaise barmeisjes maken je niet slecht en schuldig door wat je doet voelen, dat ze zelfs het gevoel dat ze echt willen dat u geven – en dat is eigenlijk geen leugen in de meeste gevallen.

Als u geen ervaringen met Thaise barmeisjes hebt opgedaan, misschien ben je niet eens naar Thailand geweest – dit is hoe je aanhaakt met een Thais barmeisje. Als je hebt, gewoon overslaan het lezen van de volgende vier punten.

Je loopt in een go go bar of bier bar en neem een stoel. Als je zonder vrouwelijk gezelschap zal het niet lang duren totdat een van de meisjes spontaan komt over om u (niet degene die uw bestelling duurt) of je oogcontact met een van hen te maken en als je haar glimlach terug te keren zullen ze komen. Standaard wat ze zegt is net als “Hi what your name where you from you come to Thailand for holiday I like you you buy me drink?”

Met “drankje” bedoelt dat ze dames drankje en dit is een van de drie bronnen van inkomsten voor de barmeisjes in Thailand en de enige reden dat ze het noemen als dat is omdat deze drankjes zijn duurder dan drankjes voor de klanten met ongeveer 150 baht (en haar aandeel van ongeveer 50%, of helemaal niet, meestal is het 50-70 Baht) maakt niet uit of ze cola of tequila bestelt. Het zal niet langer dan vijf minuten duren voor het meisje om te vragen voor een dame drankje en dan meestal voor een tweede voordat ze je waar je verblijft vraagt en als je wilt om samen te gaan naar uw plaats.

Er komt de tweede en belangrijkste deel van de inkomsten van de Thaise barmeisje: haar prijs voor seks. Je hebt meestal twee opties: korte tijd, betekent een schot en voor ongeveer een of twee uur en lange tijd, betekent verscheidene schoten en zij blijft bij je tot het ontbijt de volgende dag (of de brunch). Korte tijd (short time) is tussen 1000 en 2500 Baht en de lange tijd (long time) tussen 2000 en 4000 Baht. Sommige meisjes laten u een aanbieding maken en gewoon vragen “how much you give me” wanneer u regelen zeggen 1000 Baht (en ze houdt van jou) ze slaapt op uw plaats toch – tenzij je haar te vertellen om te vertrekken na die absoluut prima.

Je moet ook de bar fine te betalen (tussen de 500 en 1000 Baht), dat is het geld dat u betaalt aan de bar, dus je mag het meisje buiten te nemen – en het is niet het aandeel van het meisje te nemen. De derde bron van inkomsten voor een Thaise barmeisje is haar betaling dat is meestal vrij laag want ze krijgt daar rond 6000 Baht per maand.

Dan is het tijd voor het meisje om je plaats te verlaten (of korte tijd hotel die heel Thailand talrijk zijn en kamers kosten tussen de 300 en 500 Baht voor een of twee uur) ze geeft je meestal haar telefoonnummer of andere contactgegevens detail als je haar vragen ervoor. Net als deze kunt u een afspraak te ontmoeten en neuken haar weer voordat ze begint of nadat ze klaar is het werk of op haar vrije dag (ze krijgt meestal 3 dagen per maand, als zij neemt meer de bar zal haar salaris bijsnijden).

Als dit een veel buitenlanders in eerste instantie zien hun nieuwe Gik als een goedkope en leuke neuken vriend, maar dan na een tijdje ze beginnen met het ontwikkelen van enige gevoelens voor haar. “Ze wil niet meer vragen om geld”, is wat ze vaak denken, maar dan vergeten ze gaan zodra het restaurantrekeningen, vervoer, accommodatie, kleine cadeautjes enz. worden niet meer betaald of verstrekt.

Je ziet veel van deze paren lopen hand in hand rond de stad en de man die trots met haar af als een trofee als de meer ervaren buitenlanders en de lokale bevolking zijn gewoon hun hoofdschudden of het maken van plezier van hen. De markt van de prostitutie voor Thaise mannen is veel groter dan voor buitenlanders, maar Thaise mannen zou nooit toestaan dat iemand zie ze opknoping uit met een hoer of rondlopen met haar in het winkelcentrum als het helemaal hun reputatie zou schaden.

Veel buitenlanders, zelfs zo ver gaan als trouwen barmeisjes en/of het nemen van hen naar hun eigen land – maar dat zou een ander verhaal zijn.

Veel buitenlanders weten niet wat een goed Thais meisje uit onderscheidt slechte Thaise meisjes.

Het is niet alleen de nieuwelingen naar Thailand, maar zelfs veel expats die hier wonen al jaren en gewoon niet uit de bars van Nana, Pattaya en Patpong te krijgen. Vaak zijn ze denken dat het is gewoon zo veel meer gemakkelijk en leuk om rond te hangen met de barmeisjes in plaats van het maken van enige moeite om het leren van de Thaise en het naderen van een meisje met een gewone baan.

Maar misschien nog een reden waarom veel buitenlanders verliefd op een barmeisje te gemakkelijk en dan zijn ze niet krijgen om te leren Thai is, omdat de Thaise barmeisje Engels is over het algemeen redelijk – in ieder geval beter dan de standaard kantoormeisje – en de barmeisjes zijn te lui om u Thais te leren hoe dan ook, vaak ze niet eens willen dat hun Farang vriendje te Thai spreken zodat ze kunnen blijven roddelen over hem met hun vrienden vlak voor zijn gezicht.

Als u slechts een paar van de Thaise vriendinnen met normale banen zoals de meeste expats in Thailand doen met behulp van Thai Cupid, zelfs universitaire meisjes die geen nevenactiviteit te doen en te leren Thaise spreken zult u gemakkelijk in staat zijn om het verschil tussen een goede en slechte Thai vertellen meisje niet alleen door hoe zij spreken, maar ook door de manier waarop ze zich gedragen.

Een eenvoudige, voor de hand liggende maar waar ding zelfs beginnende studenten van de Thaise taal op te letten is hoe vaak ze gebruik maakt van de beleefde partikel “ka”. Barmeisjes gebruiken het zeer zelden terwijl Thaise meisjes met een goed karakter hebben het te gebruiken in elke andere zin – in het bijzonder bij het praten met vreemden en om nieuwe mensen te leren kennen.

Zijn Thaise Barmeisjes Slecht?

Het is belangrijk om te weten dat er maar één reden waarom Thaise meisjes beslissen om te werken in de bar: Omdat ze komen uit zeer arme gezinnen met de meerderheid van de noordoostelijke regio van Thailand (Isaan) en dus zijn ze werken niet alleen om zichzelf te onderhouden, maar in principe het hele gezin. Maakt dit hen slecht? Zou ik nee zeggen. Je moet gewoon eerlijk met jezelf te zijn en niet te gemakkelijk dat ze echt als u, want het is hun taak om je het gevoel op die manier, zodat ze kunnen krijgen op uw geld geloven.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen en je kunt een succesvolle lange termijn relatie met een Thaise bar meisje heeft al heb je ervan bewust zijn dat u het meest waarschijnlijk is het ondersteunen van haar financieel de hele tijd, omdat ze niet heeft een CV toe te passen voor een normaal job (behalve als je koopt haar een Thais restaurant of een massage winkel hier of in uw eigen land – maar dan is het ook u die maakt alle investeringen en is eigenaar van het bedrijf, zodat ze is een soort van uw werknemer op die manier). Of misschien bent u gewoon geluk genoeg om een meisje die net begon te werken in de bar onlangs te vinden.

Nou dat is een heleboel verschillende gedachten over dit hot topic. Ik weet dat er zo veel meer te schrijven en te discussiëren over, maar ik denk dat zou genoeg moeten zijn voor nu, ik ben benieuwd hoe je de hele Thaise barmeisjes onderwerp en kijk uit naar het lezen van uw reacties op dit. Nou ja, nog één ding voordat dat:

Is Seks Met Thaise Barmeisjes Veilig?

Thailand is een van de landen met de hoogste percentages van mensen die besmet zijn met het hiv-virus. Uiteraard is de meerderheid van deze mensen aan het werk in de “entertainmentindustrie”. Dus niet eens nadenken over het hebben van seks met een Thais barmeisje zonder gebruik van een condoom. Elke 7-Eleven in Thailand heeft een brede selectie van condooms direct bij de kassier voor zo laag als 35 Baht voor een pakket van drie.

Sprekend over de veiligheid op het gebied van de barmeisje stelen van je, dit is meestal niet een risico als je pick-up het meisje van een go go bar waar ze werkzaam bij zodat u weet waar haar te vinden in het geval er problemen zijn – en ze weet dat ook. Het is een ander verhaal met freelancers en het ziet er regelmatig en in een heleboel verschillende manieren waarop deze Thaise meisjes te stelen geld van buitenlanders gebeuren.

One Response

  • Van Poucke Ferenk says:

    Ja het klopt helemaal wat u allemaal verteld.Heb het zelf meegemaakt in Phuket zolang u betaald blijven ze anders gaan ze weg.Kwam ook voor het goede weer om een kleurtje te krijgen maar u krijgt die niet op het strand ze willen daar wit zijn en wij bruin dus dat gaat niet moeilijk dan.