Seksuele Oriëntaties in Thailand

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thaise Meisjes

Een ding waar ik van hou om in Thailand te wonen, is dat er altijd nieuwe dingen zijn die ik over dit land te weten kom. Ongeacht hoezeer ik de Thaise cultuur leer kennen door de taal te leren, te werken op een kantoor met voornamelijk Thaise mensen en te leven in een Soi in Huai Kwang, Bangkok, die geen andere Farangs heeft behalve ik:

Om de dag heb ik een nieuwe “wow, echt?” Ervaring als ik iets nieuws leer over “Alleen in Thailand” en het is raar dat ik nu al bijna twee jaar in dit land woon zonder dat ik het weet.

Dus een paar dagen geleden kwam ik deze foto tegen die een overzicht van seksualiteiten in Thailand laat zien. Als je op Wikipedia de term ‘seksuele oriëntaties’ opzoekt, worden er vier algemene typen beschreven: heteroseksueel (aangetrokken tot het andere geslacht), homoseksueel (aangetrokken tot hetzelfde geslacht), biseksueel (aangetrokken tot beide geslachten) en aseksueel (geen seksuele attractie).

Nu door het onderstaande diagram te bekijken, zult u zien dat het opnieuw niet zo eenvoudig is in Thailand.

Sexuele Oriëntaties In Thailand

Iedereen weet de Ladyboys en de Tomboys & Dees, maar hoe zit het met Adams en Cherries? Volgens het diagram zijn er vijf verschillende seksuele oriëntaties voor mannen en zes voor vrouwen.

Kijkend naar de mannen, Hetero, Bi en Ladyboy (Travestiet) are all well known to everyone. Maar dan is Gay onderverdeeld in twee subcategorieën: King en Queen. Terwijl Kings, ook wel Rooks genoemd, aangetrokken worden tot Straight, Bi, Adam en natuurlijk ook tot Kings, worden Queens Gays genoemd die Ladyboys najagen. Adam wordt het type genoemd dat zich aangetrokken voelt tot Tomboys.

Kijkend naar de Thaise vrouwen, nogmaals HeteroBi, en Lesbisch kennen we allemaal. Heel gewoon nu ook Tom (meisjes die hun haar kort hebben, stijl en kleden als mannen en het mannelijke aandeel nemen in de relatie, speciaal soort Lesbisch aangetrokken tot alle meisjes, behalve “normale” lesbiennes) en Dee (het type meisje dat Toms leuk vindt). De Cherry heeft waarschijnlijk de moeilijkste tijd om te vinden waarnaar ze op zoek is, terwijl ze zich aangetrokken voelt tot Ladyboys en Kings.

Tot ik dit diagram van seksuele oriëntaties zag, was ik me er niet van bewust dat er twee verschillende soorten homo’s zijn. En ik heb nog nooit gehoord van de termen “Adam” en “Cherry”. Leuk om nu een duidelijk overzicht te hebben!

Heb je vrienden die in een aantal van deze speciale categorieën vallen? Of ken je misschien andere seksuele oriëntaties die hier niet zijn genoemd? Ik kijk er naar uit om erover te horen in de commentaarsectie.