Mijn Beoordeling: Hoe je Meisjes Date van Thai Friendly

Laatst bijgewerkt op: maart 16th, 2020 | in Thaise Meisjes

Meisje op Thai FriendlyMet meer dan 1.7 miljoen actieve leden, Thai Friendly is een van de grootste online dating sites in Thailand. Ook al geven ze je prikkels om te upgraden naar een betaald lidmaatschap meeste basisfuncties zijn gratis.

De belangrijkste dingen die je moet weten over Thai Friendly: Het is gratis om aanmelden, het creëren van een volledige profiel, uw foto’s te uploaden en je mag één bericht elke 10 minuten te sturen. Naar mijn mening is dit de beste gratis website om data met Thaise meisjes te regelen:

ThaiFriendly.com

De site is zeer makkelijk te gebruiken als interface is gestructureerd in een zeer leuke manier. De zoekfunctie werkt geweldig en het laat je filteren op geslacht (vrouw, man, ladyboy), leeftijd (18-80), onderwijs (geen opleiding, basisschool, middelbare school, universiteit, Bachelor, Master, PHD), heeft foto, op dit moment online, lengte, gewicht en show-leden binnen een bepaalde afstand van uw huidige locatie (of een stad die u opgeeft).

Vervolgens kunt u de resultaten door het tonen van de meest recent actieve of de nieuwste leden van de eerste orde.

Zodra de pagina met zoekresultaten verschijnt, vindt u de profielfoto’s van alle meisjes die ging door het filter van uw zoekopdracht evenals drie informatie onder de foto te zien: hun gebruikersnaam, en nog belangrijker hun leeftijd en hun stad.

Thai Friendly Beoordeling

Haar Profielpagina

Nu kunt u klikken op een bepaald meisje en je zult haar profielpagina komen.

Wat is echt cool is hier na het uitchecken van het meisje profiel en je wilt haar een bericht schrijven, hoef je niet naar de pagina te verlaten, maar de boodschap doos is midden in het centrum van de pagina.

Op de zijbalk links heb je haar profielfoto en onder dit haar persoonlijke beschrijving gegeven. Wat vind je hier varieert van meisje naar meisje, wat schrijf niet meer dan een zin als “Hallo. Ik ben op zoek naar nieuwe vriend, leuk je te ontmoeten”, terwijl anderen schrijven verschillende paragrafen en zijn zeer specifiek over wat ze doen en wat ze zoeken.

Thai Friendly Profielpagina

Een paar meisjes (ik schat ongeveer 3 tot 4 procent) hebben slechts een beschrijving in het Thaise taal, dus dat is een andere goede reden om uw Thaise schrijfvaardigheid verbeteren en extra punten door te begrijpen wat ze schrijft.

Onder de foto heb je de “Show Interest” knop. Als u klikt op deze zal ze uiteraard krijgen een melding dat je “geïnteresseerd in haar.” U kunt al uw interesse administratie evenals andere meisjes die geïnteresseerd zijn in jou door te gaan naar de “Lists” pagina in het hoofdmenu geklikt. Zoals altijd, het toont ook als de meisjes zijn nu online, dus als een meisje geïnteresseerd in je hebt geklikt kunt u reageren ze meteen en de kansen zijn goed voor een snelle reactie.

Terug naar het meisje profielpagina. Onder de interesse tonen knop heb je een van de mooiste kenmerken van Thai Friendly: Het vertelt u hoe vaak het meisje reageert op berichten van de jongens. Eén van de volgende stellingen zal verschijnen:

  • This user hasn’t received many messages yet (meestal nieuwe leden of leden zonder foto’s)
  • This user hasn’t sent many messages yet
  • This user hardly ever replies to messages (meestal de meest aantrekkelijke meisjes die een grote toestroom van berichten ontvangen)
  • This user doesn’t reply to many messagesMeisje op Thai Friendly 2
  • This user selectively replies to messages
  • This user usually replies to messages
  • This user replies to most messages
  • This user almost always replies to messages

Update: Na Thai Friendly’s recente wijzigingen in het ontwerp dat ze min of meer verlost van deze informatie.

Onder dit is een andere knop een zogenaamde toevoegen aan favorieten. Echter, om echt deze functie te gebruiken en zien wie je aan hun favorieten toegevoegd, moet u aan te melden voor betaald lidmaatschap.

Hieronder vindt u een veld voor een persoonlijke noot die alleen gezien door jou. Dus net als je chatten met veel meisjes u kunt uw gedachten te schrijven. Ik heb nog niet gebruikt deze functie als het complete chatgeschiedenis is altijd beschikbaar.

Onderaan het profiel pagina is het commentaar sectie. Onnodig te zeggen dat hoe mooi of sexy het meisje hoe meer reacties ze krijgt, meestal is dit een andere manier van het tonen van je echt geïnteresseerd bent in haar of ze “antwoordt niet op veel berichten”. Dus door het verlaten van een mooi bericht op haar publieke profiel zal je een aantal punten, maar veel belangrijker te maken dan is dit de eerste particuliere bericht dat u verzendt naar een meisje.

Uw Profielpagina

Zelfs de gemiddelde zoek Thaise meisjes op Thai friendly ontvangen tientallen berichten per dag. Dus wat je niet wilt doen is gewoon kopiëren en plakken van berichten of schrijven, net als “hoi hoe gaat het”. Er zijn twee belangrijke elementen in het starten van een gesprek met een Thaise meisje op Thai Friendly.

Ten eerste moet je een fatsoenlijke profielpagina betekent ten minste drie foto’s geüpload. Foto’s laten zien u gekleed in plaats van het verhogen van je duim het dragen van een Chang shirt en een fles bier in je hand op Khaosan weg zal goed genoeg aan te haken met een aantal hoeren zijn (en er zijn een heleboel op deze website), maar als u kiest voor een van de meisjes van de categorieën “deze gebruiker selectief antwoorden op berichten” en over moet je een foto met een nog meer slimme outfit hebben. Verkleden mooi maakt echt een enorm verschil in Thailand, als je korte broek te dragen als een Farang iedereen denkt dat je een toerist en als je broek en vooral met lange mouwen shirts te dragen die u de indruk om hier te wonen eigenlijk.

Dan is het ook belangrijk om uw profiel te voltooien door uw gegevens (leeftijd, opleiding, hoe oud je zoekt zoals 18-28 etc.) evenals het schrijven van een beetje over jezelf, wat je doet in Thailand en wat je op zoek bent voor on Thai Friendly. Schrijf niet als “hey, ik wil plezier hebben, hopen snel van je te horen” zoals sommige van de meisjes te doen. In plaats daarvan zou een mooie verhaaltje onder u geïnteresseerd in de Thaise cultuur en het leren van de Thaise taal, zodat u op zoek bent naar een vriend om samen te studeren en u kan helpen met het onderwijzen van haar Engels zijn. Thaise meisjes als dit soort aanpak.

Haar Berichten Sturen

Meisje op Thai Friendly 3Zodra u het opzetten van een fatsoenlijke profiel pagina met een paar mooie foto’s en informatie over jezelf is het tijd voor stap twee. Het eerste bericht dat u verzendt naar een meisje op Thai friendly is het belangrijkste. Als ze antwoordt op je eerste bericht, de kans groot dat ten minste 80% dat ze ook zal antwoorden op uw tweede boodschap en als ze niet antwoorden op uw eerste bericht moet je heel hard te proberen met je tweede bericht.

Wat u niet wilt doen is gewoon stuur haar een snelle “Hallo, hoe gaat. Hoe heet je?” als ze krijgt dat de hele tijd. Neem de tijd om haar profiel te lezen en haar schrijven of haar vragen over iets wat je lezen in haar beschrijving. Dus bijvoorbeeld, als ze schrijft dat ze is een student in Bangkok je zou willen vragen wat is haar major. Als ze schrijft dat ze graag om te reizen naar interessante plaatsen vertel haar dat te doen u en vragen of ze ooit naar het buitenland is geweest. En als ze schrijft haar Engels niet zo goed is, vertel haar je Thai is niet zo goed en je kunt elkaar te helpen.

Veel jongens op Thai Friendly gewoon op zoek naar foto van het meisje en schieten uit korte berichten dus als je het een minuut meer moeite om haar profiel niet lezen en schrijven een beetje meer is het veel meer kans voor haar om te reageren op u.

Regelen De Date

Meisje op Thai Friendly 4Zodra ze heeft gereageerd op uw eerste bericht keep it going door haar te vragen over haar leven, wat ze leuk vindt en wat hobby’s ze heeft. Vraag haar niet meteen voor haar telefoonnummer, Facebook of Line contact, na vijf berichten of zodat u kunt proberen uit te leggen kunt u sturen alleen één bericht elke tien minuten en het zou makkelijker op een andere boodschapper te praten.

Zodra ze je heeft gegeven haar messenger contact blijven chatten met haar voor een dag of twee en vraag haar dan uit voor een date. Ik heb een artikel over dating Thaise meisjes en waar u terecht kunt voor je eerste date die je kunt vinden geschreven hier.

Thai Friendly is echt een geweldige gratis tool om data met Thaise meisjes te regelen. En door de manier, in tegenstelling tot de meeste westerse meisjes, Thaise meisjes doen ook de eerste stap op Thai friendly te maken. Ik had net een kijkje op mijn rekening vanmorgen en ik heb momenteel kreeg 941 (!) ongelezen berichten (alle eerste contacten) die zich ophopen in de afgelopen twee jaar.

Hoeveel is een betaald lidmaatschap bij Thai Friendly?

Zoals reeds in het begin gezegd, het is gratis aan te melden, maak je profiel, bladeren door de meisjes en onbeperkt berichten te ontvangen. Maar de belangrijkste beperking is je mag stuur maar een bericht elke 10 minuten met de gratis account. Om dat te vermijden en worden toegestaan om zo veel berichten te versturen en zo vaak als je wilt u moet zich aanmelden voor een betaald lidmaatschap waarvan 25 USD voor één maand, 50 USD voor drie maanden, 70 USD voor zes maanden en 100 USD kosten voor een jaar.

Ze geven je ook andere prikkels om hun premium lidmaatschap krijgen als je profiel en berichten verschijnen op de top van het meisje zoekresultaten en inbox, alsmede de controle die je profiel, die u als favoriet etc. gemarkeerd bekeken

Ik zou adviseren u eerst gebruik maken van de gratis account en als je het gevoel dat je niet wilt 10 minuten wachten voordat het volgende bericht verzendt dan kunt u altijd uw account upgraden op elk gewenst moment.

Ik hoop dat u vond mijn beoordeling van Thai Friendly nuttig en als u wilt aanmelden voor deze hier is de link weer:

www.thaifriendly.com