Thailand Seks Gids voor Eerste Keer

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thaise Meisjes

Meisje voor Seks in Thailand

Vandaag zal ik de gids schrijven die ik wenste dat ik had toen ik hier voor het eerst aankwam.

Ik neem aan dat je niet alleen naar Thailand komt voor een bezoek aan de stranden, tempels en het eten van gekruide gerechten, maar ook om te genieten (en seks te hebben) met jonge en aantrekkelijke Thaise meisjes.

En er zijn zoveel plekken waar je ze kunt ontmoeten voor wat plezier en plezier, dat het bijna overweldigend kan zijn.

Wel, ik denk dat het allemaal een beetje verwarrend is geworden voor jongens die hier voor de eerste keer komen – zoals wat “beer bars” zijn en hoe onderscheiden ze zich van de go go bars, vooral qua prijs?

Hoe weet ik of een bepaalde massagesalon een happy end biedt en moet ik van tevoren over de “extra’s” onderhandelen? Welke prijs is redelijk voor een hand job? En wat dacht je van deze “zeepachtige massages” – glijden ze echt op en neer over je lichaam op een luchtmatras zoals in deze Japanse pornofilms?

Of wat dacht je van deze straatmeisjes of freelancers in de clubs die proberen contact met je op te nemen – is het veilig om ze terug te brengen naar je hotel? Staat mijn hotel zelfs Thaise vrouwen toe om binnen te komen? En komen ze echt en hebben ze seks met je voor slechts 1.000 Baht? En wat is de deal met deze datingsite – kan ik echt ruimdenkende meisjes ontmoeten die geen geld willen?

Dit zijn slechts enkele van de vragen die u waarschijnlijk hebt als u net uw eerste reis naar Thailand plant, en dus denk ik dat het het beste idee is om deze seksgids op zo’n manier te structureren dat ik de verschillende soorten plaatsen om meisjes hier te ontmoeten, beschrijf , gevolgd door het bespreken van enkele van de meest gestelde vragen die ik van lezers ontvang.

Dit heb ik hier voor je:

Laten we beginnen – hier zijn de 11 meest populaire plaatsen om meisjes te ontmoeten voor seks in Thailand:

Girly Bars

Girly Bar in Thailand

De girly bars (vaak ook “beer bars” genoemd) zijn gemakkelijk de meest populaire plek onder buitenlanders die meisjes willen ontmoeten in het nachtleven.

Het voelt zelfs niet alsof je in een rode lichtlocatie bent – ook al zijn de meisjes duidelijk allemaal hoeren (nou ja, de serveersters niet – meestal). Maar de sfeer in deze bars is zo ontspannen en eenvoudig dat je je nergens aan hoeft te committeren – je zou er gewoon kunnen zitten, naar de scène kijken en je bier drinken.

 • Hoe het werkt: Je gaat de bar binnen, gaat ergens zitten en bestelt je drankje. Als je een van de barmeisjes leuk vindt, kun je haar bellen, met haar chatten en haar uitnodigen voor een lady drink. De regel is dat zodra je haar een drankje koopt, je haar ook kunt aanraken. Je kunt poolen met haar, tv kijken (meestal live sporten) of gewoon een praatje met haar maken. Deze barmeisjes geven je meestal de GFE (vriendin-ervaring), omdat ze opnieuw niet echt lijken op typische prostituees. En als je wilt, kun je haar natuurlijk ook betalen bar fine en neem haar mee naar je hotel voor seks. Merk op dat de prijs voor de bar fine apart moet worden betaald aan de prijs voor seks met het meisje.
 • Prijzen: Een biertje kost meestal 70-100 Baht, sterke drank ongeveer 120-140 Baht. Lady drinks kost 100-150 Baht, en de gemiddelde prijs voor de bar fine is 500 Baht (in Bangkok rekenen ze meestal 700 Baht, terwijl op de meeste plaatsen in Pattaya het slechts 300 Baht is). En de seksprijs voor het meisje uit een beer bar mag niet hoger zijn dan 1.000 Baht voor een korte tijd, en niet meer dan 2.000 Baht voor lange tijd.
 • Waar voor je geld: 7/10
 • Leuk: 8/10

Go Go Bars

Thailand Go Go BarDe go-go bars zijn net de grootste “toeristische attractie” in het rode licht Thailand. Iedereen die me hier in Bangkok bezoekt vraagt me niet om ze naar een coole nachtclub te brengen, maar naar de beste go-go-bars met de heetste meiden!

 • Hoe het werkt: Het is eigenlijk heel vergelijkbaar zoals in de girly bars (zie hierboven). Weer loop je naar binnen en meestal word je door een serveerster naar je stoel begeleid. Bestel iets te drinken en zie hoe de meisjes dansen op het podium. Nu heeft niet elke bar naakte meisjes – de meesten van hen dragen eigenlijk bikini’s of andere sexy outfits. Maar als je net als ik bent en denkt dat het geen zin heeft om een go go bar te bezoeken zonder wat tieten en kutjes te zien, bekijk dan mijn gidsen over de beste go go bars in elke stad (scroll naar het hoofdmenu en kijk onder “Nachtleven”). Je kunt opnieuw de drankjes voor meisjes kopen en ze ook meenemen voor seks in je hotel.
 • Prijzen: Het is allemaal een beetje duurder dan in de beer bars, omdat de go go-meisjes aantrekkelijker zijn (zouden moeten zijn). Verwacht 140-160 Baht te betalen voor je eigen drankjes, 180-200 Baht voor lady drinks, ongeveer 1.000 Baht voor de bar fine, 2.000 Baht voor korte tijd, of 3.000 Baht voor lange tijd. Soms zijn de seksprijzen bespreekbaar, alsof je misschien een beetje kunt onderhandelen als het meisje je echt leuk vindt (maar niet altijd, zoals Baccara en Crazy House zelfs ‘menu’s’ hebben waar de exacte prijzen worden vermeld).
 • Waar voor je geld: 5/10
 • Leuk: 9/10

Nachtclubs

Thailand NachtclubDe nachtclubs zijn geweldige plekken als je feesten en meiden wilt combineren. Het voordeel hiervan is dat de meisjes niet in dienst zijn bij de clubs, dus u hoeft niet te betalen voor dure damedranken of bar fines.

 • Hoe het werkt: Je vindt 3 soorten meisjes in de nachtclubs in Thailand: hoeren, gewone meisjes die een nieuw vriendje willen vinden, of meisjes die al een vriend hebben en/of geen interesse hebben in buitenlanders (je kunt ze gemakkelijk herkennen door erop te letten voor die groepen vrienden die op een tafel zitten, een fles Johnnie Walker-whisky delen en niet één keer naar je kijken). Wat betreft de “ruimdenkende” dames: soms is het niet eenvoudig om het verschil te zien tussen een werkend meisje en een “normaal” meisje – misschien is ze een hoer en zal ze je geen geld vragen totdat je haar de volgende dag wegstuurt . Als je het niet zeker weet en het wilt verduidelijken, kun je haar vragen “Do you come here often?” Of nog simpeler: “Are you a student?” Of “Where do you work?”.
 • Prijzen: Vergelijkbare drankprijzen zoals in de beer bars – drankjes zijn in het bereik van 80 – 150 Baht. Als je van plan bent om whisky te drinken, dan is een veel betere deal om een fles te kopen – je kunt meestal een Red Label krijgen voor ongeveer 1500 Baht, of Thaise Whisky (zoals Blend of Sang Som) voor 800 Baht. En met betrekking tot het betalen van een hoer van de club – 1.000 Baht is een eerlijke prijs, maar vaak zullen de jongere of aantrekkelijkere dames in de clubs van Bangkok of Pattaya om 1.500-2.000 Baht vragen. Maar nogmaals, je kunt daar zelf over onderhandelen, en hoe meer ze je leuk vindt, hoe meer drankjes je al hebt betaald, of hoe later in de nacht het is, hoe lager de prijs zou moeten zijn.
 • Waar voor je geld: 7/10
 • Leuk: 8/10

Happy Ending Massages

Thailand Happy Ending MassageVeel jongens die ik ken, maken hun eerste ervaring in de rode licht industrie in Thailand in de massagesalons. Waarom? Welnu, iedereen houdt ervan om een massage te proberen voor 300 of 400 Baht en kijk gewoon wat er gebeurt – als het meisje een happy end biedt, dan is dat geweldig, en zo niet, dan heb je tenminste een goede massage voor een fatsoenlijke prijs.

 • Hoe het werkt: Je wandelt rond in het toeristengebied in welke stad je ook bent. Als je de meisjes ongewoon sexy kleren ziet dragen (zoals strakke rokjes) of ze tegen je schreeuwt, zoals “hallo! welkom massage! “(normale masseuses doen dat niet, ze zouden zelfs niet buiten zitten om klanten aan te roepen), dan kun je er vrij zeker van zijn dat ze happy endings zullen bieden. Als je van een bepaalde masseuse houdt, kies dan voor de oliemassage (omdat deze het happy ending leuker maakt vergeleken met de Thaise massage zonder olie), en volg haar naar de massageruimte (vaak is het een grote kamer met massage ligplaatsen gedeeld door gordijnen) . Doe al je kleren uit, ga op je borst liggen en laat de massage beginnen. Meestal na ongeveer 40 minuten, nadat je je rug hebt omgedraaid en ze je benen masseert, zal ze je vragen “massage here mai?” Terwijl ze op je penis wijst. Sommige winkels hebben ter plaatse douches die u na uw sessie gratis kunt gebruiken.
 • Prijzen: Een oliemassage kost meestal 400 Baht (maar veel salons in Pattaya en Phuket bieden het voor slechts 300 Baht, omdat het aanbod van massages zo groot is). En de standaard fooi voor een hand job is 500 Baht. Blow jobs en seks worden meestal niet aangeboden in deze kleine massage winkels – happy ending is het synoniem voor HJ.
 • Waar voor je geld: 7/10
 • Leuk: 8/10

Zeepachtige Massages

Beste Seks Massage in Pattaya

De meest discrete plek om seks te hebben in Thailand. De zeepachtige massagewinkels zijn lange tijd de favoriete plek geweest voor Thaise mannen om enkele uren thuis van hun vrouwen te ontsnappen, en nu willen meer en meer buitenlanders het ook proberen.

 • Hoe het werkt: Je loopt kosteloos naar de melkstal en gaat ergens in de lobby zitten (meestal comfortabele banken). Er komt een grote “vissenkom”, in feite een showroom waar alle meisjes worden gepresenteerd. Soms is er een glas aan de voorkant (vandaar de naam vissenkom), maar de nieuwere salons hebben dat niet meer, dus je kunt de meisjes beter zien. Ze zijn meestal verdeeld in 2-3 groepen (vissenkommeisjes, zij-meisjes en modellen), elk met verschillende prijzen. De papasan (= de mannelijke manager) komt meestal naar je toe en vertelt je de prijzen – het is inclusief bad, een korte massage en seks (ze bieden ook condooms). De meeste salons in Pattaya hebben zelfs luchtbedden waar de meisjes veel zeep op je lichaam aanbrengen en dan op en neer schuiven met hun tieten, kont en al hun lichaam (Sabai Dee en Honey 2 zijn zulke plaatsen). Je kunt zelfs eerst een paar biertjes nemen, ontspannen en genieten, voordat je een keuze maakt. Maar dat hoeft natuurlijk niet – de meeste mensen komen gewoon, kiezen een meisje, betalen aan het loket, gaan met haar naar de kamer, nemen een bad, hebben seks en gaan weg. Je moet minstens één keer een zeepmassage proberen wanneer je in Thailand bent.
 • Prijzen: Ongeveer 2.000-3.500 Baht in de winkels in Bangkok, Pattaya en Phuket, en een paar honder Baht goedkoper in de provincies (zoals Korat of Khon Kaen).
 • Waar voor je geld: 7/10
 • Leuk: 9/10

Straat Meisjes

Thaise Straat Hoer

Waar je ook naartoe gaat in Thailand – je vindt straat hoeren in alle belangrijke toeristenplaatsen: op Sukhumvit Road of op Soi 4 in Bangkok, op Beach Road in Pattaya (foto), op Bangla Road in Phuket of rond de Tha Phae Gate in Chiang Mai.

 • Hoe het werkt: Je loopt gewoon naar hen toe, zegt hi, how are you, what’s your name – of sla dat allemaal over en vraag ze gewoon “how much?”. De meeste van deze meiden zijn korte tijd buiten, dus ze kunnen direct terugkomen op dezelfde plek en op zoek gaan naar hun volgende klant. Sommige van deze meisjes zijn net zo aantrekkelijk als een meisje in de beer bar, maar willen hun inkomen niet delen met de eigenaar, terwijl anderen zijn uitgegooid omdat ze stalen of zelfs seksuele ziektes hebben – dus wees voorzichtig en altijd gebruik een condoom (zoals bij andere hoeren in Thailand).
 • Prijzen: 800-1.000 Baht voor korte tijd en 1.000-1.500 Baht voor lange tijd (onderhandelbaar).
 • Waar voor je geld: 8/10
 • Leuk: 6/10

Blow Job Bars

Thailand Blow Job Bar

De nieuwste toevoeging aan de seksindustrie in Thailand zijn de blow job bars. Ja, het is hoe het klinkt.

 • Hoe het werkt: Je kunt eenvoudig een van deze bars bezoeken en een van de meisjes je lul laten zuigen terwijl je je bier drinkt. Als dat een beetje te spannend is om het in het midden van de bar te doen en je wilt meer privacy, dan kun je ook met je meisje naar boven gaan waar ze een aantal zithoekjes hebben die van elkaar gescheiden zijn door gordijnen (ik heb de foto hierboven gemaakt bij Lolitas in Bangkok). Dat is ook een leuke ervaring, en je kunt gewoonlijk andere meisjes tegelijkertijd lullen van andere klanten horen zuigen. En ja, ze doen BBBJs op deze plaatsen (betekent zonder condooms), tenzij je hen vraagt er een te gebruiken. Blow and go – enorm populair bij zowel toeristen als expats die snel hun lading willen afstaan na het beëindigen van het werk.
 • Prijzen: 700-800 Baht voor de blow job, en als je een biertje wilt drinken (niet verplicht) dan is dat ongeveer 120 Baht, lady drinks kosten ongeveer hetzelfde.
 • Waar voor je geld: 7/10
 • Leuk: 8/10

Dating Site Meisjes

Thais Meisje op Dating SiteAls u “normale” meisjes wilt ontmoeten die niet alleen geïnteresseerd zijn in uw geld, dan moet u zich aanmelden Thai Cupid. Dat is de grootste datingsite in Thailand – het heeft meer dan 1,5 miljoen gebruikers, en de meesten van hen zijn meisjes met “echte” banen (betekent geen prostituees) zoals winkelmedewerkers, winkelcentrummeisjes, hotelpersoneel, kassiers bij de supermarkten of 7-Elevens , zelfs studentenmeisjes of kantoordames.

 • Hoe het werkt: De meeste van deze meisjes zijn op zoek naar informele dates, zoals je kunt ontmoeten voor een kopje koffie, een film of een diner, en daarna vragen of ze in je kamer willen rondhangen. In mijn ervaring werkt deze tactiek 80% van de tijd, en zo niet, dan zullen ze er meestal na de tweede datum klaar voor zijn. Natuurlijk heb je ook een aantal werkende dames op Cupid, maar ze zijn meestal gemakkelijk te herkennen (kijk naar hun foto’s of nogmaals, vraag ze gewoon wat hun werk is, en zij zullen het je vertellen), en het is ook geen slechte deal als ze bereid zijn om rechtstreeks naar je kamer te komen als je ermee instemt ze daarna als duizend Baht te geven. Veel beter dan als je actief op pad gaat, en tijd en geld spendeert aan drankjes, fines en hogere seksprijzen.
 • Prijzen: Zoals ik al zei, het leuke van Thai Cupid is dat je gratis veel meisjes kunt ontmoeten.
 • Waar voor je geld: 10/10
 • Leuk: 9/10

Meisjes in het Dagelijks Leven

Thais MeisjeEen andere manier om gratis seks te hebben in Thailand, afgezien van de datingsite (zie hierboven), is om ‘het dag spel te spelen’. Betekent dat je de meiden gewoon zou benaderen in alledaagse situaties, zoals in de metro, in het winkelcentrum of in het restaurant.

 • Hoe het werkt: Als een buitenlander hier rondloopt, krijg je veel blikken van de dames, en vaak hoor je ze tegen elkaar zeggen “lɔ̀ɔ” (หล่อ). Dat betekent “knap”, en natuurlijk bedoelen ze jou en nemen aan dat je ze niet begrijpt. Je zou dan kunnen glimlachen en zeggen “jing rɔ̌ɔ” (จริงหรอ) – “oh, echt?”. Leuke ijsbreker. Maar vaak zijn ze gewoon te verlegen om in het openbaar met je te communiceren – meestal omdat ze bang zijn dat hun Engelse vaardigheden te slecht zijn. Je kunt nog steeds rondlopen en ze zelf benaderen (vragen om de richting is altijd een goede manier om hoi te zeggen) en vraag hen dan of je hun Facebook- of Line contact kunt hebben, want het is je eerste keer in Thailand, je bent alleen en hebt nog geen vrienden Deze tactiek kan heel goed werken (absoluut veel beter dan in de westerse wereld), maar het kost ook veel tijd en energie, dus ik denk dat de datingsite veel gemakkelijker en handiger is als je normale meiden wilt ontmoeten.
 • Prijzen: Geen geld nodig (misschien koopt u haar een koffie, eten of wat u ook samen doet als u eenmaal een afspraak hebt gemaakt), maar enige tijd en vertrouwen.
 • Waar voor je geld: 9/10
 • Leuk: 7/10

Escorts

Thais Escort Meisje

De escortservices zijn, samen met de zeepachtige massages, de gemakkelijkste en handigste manier om betaalde seks te krijgen in Thailand. Maar het is ook een van de duurdere opties die je hebt. Maar als je hier slechts voor een korte periode bent, en je geen zorgen maakt over het geldaspect, dan kan het een geweldige ervaring zijn.

 • Hoe het werkt: Het mooie van de escorts in Thailand is dat je alle verschillende soorten meisjes kunt vinden: jonge en schattige studentenmeisjes die op zoek zijn naar een klein neveninkomen, dames van midden twintig – slank en strak of ronde rondingen en grote borsten, of zelfs ladyboys die in allerlei soorten zijn opgeleid van verschillende diensten als dat is wat je wilt. Je kunt ze gewoon online boeken op de website en dan ongeveer een uur later zal ze bij je aankloppen.
 • Prijzen: De gangbare koers voor 2 uur met een escort in Thailand ligt tussen 3.000 en 6.000 Baht (2 keer = u kunt 2 keer komen). Ja, dat is nogal een groot bereik, maar het hangt sterk af van haar leeftijd en aantrekkelijkheid. Langere sessies (zoals 4 uur, 8 uur of ‘s nachts) zijn ook beschikbaar tegen een extra vergoeding – evenals aanvullende diensten (bijvoorbeeld anale seks, massage, rollenspel, fetish seks, gouden douche).
 • Waar voor je geld: 6/10
 • Leuk: 7/10

Ladyboys

Thaise Ladyboy in BarIk weet niet zeker of je daar interesse in hebt – waarschijnlijk niet bij je eerste bezoek hier – maar deze Thailand-seksgids zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de ladyboys te noemen. Niet alleen merk ik dat er steeds meer ladyboys in de verschillende vestigingen werken, maar ik zie ook dat steeds meer buitenlanders hand in hand met hen op straat lopen (ongetwijfeld terug naar hun hotel voor wat plezier tussen de lakens).

 • Hoe het werkt: Het werkt precies hetzelfde als in de meisjesplekken. Er zijn verschillende ladyboy-bars en massages in de toeristische steden, soms ook cabaretshows. Plus straat hoeren en freelancers in de clubs. En een veiligere en gratis optie om te ontmoeten en seks met hen te hebben zou zijn om de Thai Friendly Ladyboy Dating Site.
  Meer details over waar precies de ladyboys te vinden zijn in elke stad zijn in de Ladyboy Sectie van Thailand Redcat.
 • Prijzen: Gratis op de datingsite, of ongeveer 800-2.000 Baht voor een hoer.

Vragen die ik vaak krijg

Nu je de verschillende vestigingen met (werkende) dames in Thailand kent en weet hoeveel je kunt verwachten te betalen voor entertainment of seks, heb je waarschijnlijk een aantal van de volgende vragen in je hoofd:

Kan ik alle 11 plaatsen in elke grote stad in Thailand vinden?

Ja, je hebt ze allemaal in Bangkok, Pattaya, Phuket en Chiang Mai (behalve de BJ-bars die nu alleen in BKK en Pattaya zijn). En ik neem aan dat dit de plaatsen zijn waar je het grootste deel van de tijd van je eerste seksreis naar Thailand toch zult doorbrengen.

Thailand Redcat NavigatieMaar zelfs als je besluit om naar plaatsen als Krabi, Hua Hin, Chiang Rai of Isaan te gaan zoals Khon Kaen of Udon Thani, kun je ook de meeste plaatsen daar vinden – girly bars, nachtclubs, happy massages, zeepachtige massages, straat hoeren, datingsite meisjes, normale meisjes en ladyboys.

Ik heb gidsen voor elke grote en kleine stad in Thailand gemaakt – scrol gewoon naar het bovenste menu van de site en beweeg je muis naar het register ‘Nachtleven’ (zie de foto rechts). Hier vindt u alle specifieke plaatsen in elke stad, inclusief foto’s, video’s, kaartlocaties en huidige prijzen.

Is het veilig om seks te hebben met Thaise hoeren?

Ik schud altijd mijn hoofd als ik zie dat de Japanse of Koreaanse mannen een rekening betalen van 5.000 Baht in de go go bars, voordat ze hand in hand gaan met hun meisje. Niet dat er iets mis is met het betalen voor een go go meisje (nou ja, behalve dat het erg duur is), maar de meeste van deze jongens denken echt dat dit de enige veilige optie is om seks te hebben met meisjes in Thailand (en misschien ook de zeepachtige massages, omdat ze dat van hun thuisland kennen).

Thailand Seks Gids

Als je je gezonde verstand gebruikt, wees voorzichtig als je onder de douche staat in je hotel (neem je waardevolle spullen beter mee naar de badkamer of stop ze in de kluis), en draag altijd een condoom, je hoeft je geen zorgen te maken over alles. De beer bar meisjes zijn ook in dienst bij de bar, dus je weet waar je haar de volgende dag kunt vinden voor het geval er problemen zijn (dat weet ze ook). Massages zijn natuurlijk ook volkomen veilig, en ik ben zelfs een paar keer met straat hoeren meegegaan, omdat ze een goede waarde bieden.

Gewoon niet dronken zijn of stinken en betalen wat je afgesproken hebt, en geen meisje in Thailand zal stelen of van je wegrennen.

Wat betekend Korte Tijd en Lange Tijd nou echt?

“I love you long time” – je hebt die zin waarschijnlijk al gehoord of gelezen als je wat onderzoek hebt gedaan voor je Thailand-reis online. Nou, dat is een grappige woordspeling natuurlijk – het betekent dat ze je een ‘lange tijd’ seks-ontmoeting aanbiedt.

Als je voor Thaise hoeren betaalt, heb je 2 keuzes:

Korte Tijd = 1 keer en/of 1-2 uur (als je nog een ronde wilt, zorg er dan voor dat je dit duidelijk afspreekt)
Lange Tijd = meerdere keren en voor de gehele nacht

Een opmerking – betaal de meisjes altijd na de seks. Jammer genoeg als je deze keer een bar induikt en de mamasan denkt dat je hier voor de eerste keer bent (ze zijn meestal heel goed in het vertellen van dat), dan vertellen ze je meisje vaak dat je vooraf moet betalen, betekent dat ze de seks prijs op uw rekening van de drankjes en bar fine.

Ga daar nooit mee akkoord, ik heb verschillende lezers gehad over Thailand Redcat die me vertelde dat dit hen overkwam en zij waren het daarmee eens – alleen daarna problemen hebben, zoals het meisje plotseling zei dat ze zich moe voelde en na de eerste ronde naar huis wilde (hoewel hij lang heeft betaald). Of ze deden niet wat deel uitmaakte van de deal (bijvoorbeeld geen blow job, of in sommige gevallen wilden ze zelfs helemaal geen seks hebben). Kreeg ze de volgende dag hun geld terug als ze aan de bar klaagden? Natuurlijk niet.

Laat ze je dus niet voor de gek houden – het geslacht komt eerst, en dan de betaling. Dat is de juiste volgorde, en zo zal het altijd zijn.

Staan alle hotels in Thailand het toe dat ik meisjes naar mijn kamer meeneem?

Jammer genoeg niet. In feite staan de meeste hotels geen Thaise vrouwen toe in hun kamers (die zich natuurlijk bij de buitenlanders aansluiten), terwijl anderen een zogenaamd “joiner-fee” van gewoonlijk 1.000 Baht in rekening brengen, zodat zij ook hun deel van het bedrijf krijgen. .

Er zijn echter meer dan genoeg hotels in elke prijsklasse die “guest-friendly” zijn, sommige vragen gewoon om de Thaise identiteitskaart terwijl ze in uw kamer zijn, anderen geven er helemaal niets om. Het probleem is dat u niet kunt controleren of een bepaald hotel gastvriendelijk is of niet op de populaire boekingssites zoals Agoda of Booking.com.

Dus ik heb besloten om gidsen te maken voor 5 van de beste gastvriendelijke hotels in elke grote stad in Thailand.

Wat is je favoriete plaats om meisjes voor seks te ontmoeten in Thailand?

Hoe langer ik in Thailand woon, hoe meer ik naar de massagewinkels ga. Het is niet dat ik de andere etablissementen niet leuk vind – ik hang ook in de beer bars, maar vooral om pool te spelen in plaats van te betalen voor de meisjes. En je kunt me ook zien in de go go bars, maar vooral om te genieten van een coole Singha of twee in plaats van deze belachelijke prijzen te betalen.

Ik denk gewoon dat de massagesalons echt een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden – 800 Baht voor een uur massage inclusief happy ending is geweldig. En voor mij is een goede hand job net zo plezierig als seks.

En als ik seks wil, geef ik de voorkeur aan de zeepachtige massages als betaalde optie (omdat het standaardkleurtje in de bars me erg irriteert, ik heb het ontelbare malen gedaan), maar mijn favoriete plek om meisjes te ontmoeten is de dating site, omdat het zowel veel geld bespaart evenals de reguliere Thaise meisjes veel leuker zijn om bij te zijn dan de barmeisjes.