Thaise Ladyboy of Meisje? Hoe kan ik het verschil zien

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Ladyboys | Thaise Meisjes

Thaise Ladyboy of MeisjeElke man die naar Thailand komt op een gegeven moment een ladyboy tegen. In veel gevallen kan het echt moeilijk zijn om het verschil tussen een meisje en een ladyboy vooral voor jongens die komen voor een vakantie of zijn woon in Thailand slechts voor een paar weken en hebben gewoon niet de ervaring te vertellen.

Wat dan gebeurt is dat ze uiteindelijk te zeggen “oh nee, ze is te mooi om een meisje te zijn” en missen een super hete chick voor het zijn bang voor een onaangename verrassing of wat eerder gebeurd zijn ze gewoon te dronken (of te onervaren) aan ter plaatse het verschil en uiteindelijk geconfronteerd met een lul in plaats van een poesje terug in hun kamer.

Vooral tijdens mijn eerste paar maanden in Thailand ik zoveel ervaringen te praten met een super hete persoon en zijn niet zeker of het een meisje of niet hebben gehad.

Terwijl ik denk echt dat het heeft wat tijd doorbrengen in Thailand in om te kunnen uitzoeken het antwoord binnen enkele seconden op dit bericht vertel ik u een aantal van de belangrijkste manieren om te controleren of u over aan te haken met een Thais meisje of ladyboy zijn.

Ik denk dat de eenvoudigste manier om erachter te komen of het een ladyboy is of niet door te kijken naar de manier waarop ze zich gedraagt. Ladyboys neiging niet alleen eenvoudig in hun benadering te zijn, maar vaak veel meer duwen dan een Thaise meisje ooit zal zijn. Proberen te krijgen wat ze wil, zonder enige tijd te verspillen.

In de buurt met betrekking tot dat is de manier waarop ze spreekt en haar stem. Ladyboys te proberen in een hogere stem te spreken, zoals de meisjes te doen en het is gewoon vrij duidelijk voor mij als ze dat doen. Natuurlijk is deze methode is degene die de meeste tijd in beslag neemt om vertrouwd te krijgen en je nodig hebt om deze vaardigheid te ontwikkelen door jezelf. Geloof me als je verblijf in Thailand voor ten minste zes maanden heb je geen problemen met differentiëren at all.

Maar als je niet kunt zien aan het gedrag en de stem van de persoon als gevolg van uw gebrek aan ervaring met de Thaise cultuur, hier zijn twee eenvoudige manieren door alleen te kijken naar het lichaam. Ook al hebben gedaan veel operaties zijn er bepaalde dingen die zeer zelden krijgen veranderd. Kijk naar haar – heeft ze een adamsappel? Ja of nee? Zo ja, kun je beter gaan (of door te gaan, afhankelijk wat je uit voor). Natuurlijk ladyboys hebben de neiging om veel meer gebruik van maken dan meisjes doen en ze proberen om het te verbergen.

Nochtans zijn wat ze niet kunnen verbergen hun handen. Thaise Ladyboys hebben grotere handen dan Thaise meisjes net als in elk ander land in de wereld. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en als ze verrassend kleine handen moeten hebben voor een man (wat een leuk bericht van vandaag), neem haar hand en te zien als de huid zacht en glad als het zou moeten zijn.

Geloof me, ik heb het bezit van een veel handen ladyboy en terwijl Thaise meisjes niet graag helemaal in veel druk te zetten – ladyboys te doen en dat voel je.

Spreken over de handen, er ook een andere vrij oud en handige truc: de ringvinger van mannen is meestal langer is dan de wijsvinger (met andere woorden de ringvinger van vrouwen meestal korter dan de wijsvinger).

Er zijn heel wat andere trucjes om het verschil tussen ladyboy en meisje spotten, bekijk de video hieronder waar de man verklaart het vrij eenvoudig. En serieus, als je nog steeds twijfels en onzeker bent in een bepaalde situatie – net haar vragen of ze een meisje of niet! Het is echt zo makkelijk en een Thaise ladyboy zal nooit tegen je liegen over dat en geven u een onaangename verrassing later. In feite ladyboys zijn een stuk eerlijker dan een heleboel meisjes die je ontmoet in Thailand. Maar meer daarover een andere keer.

Om aan de veilige kant kunt u ook gebruik maken van een van de ladyboy dating sites die strikt scheidt Thaise meisjes en ladyboys.

Let op: Dit bericht is niet bedoeld om Thaise ladyboys discrimineren, maar eerder om te helpen Farang te weten over wie hij praat.