Thaise Lesbiennes en Tomboys – Waar gaat het over?

Laatst bijgewerkt op: maart 20th, 2020 | in Thaise Meisjes

Thaise Lesbienne en Tomboy

Het is nog maar woensdag en ik heb deze week al vier Thaise lesbische stellen gezien tijdens een wandeling door Sukhumvit Bangkok. Ik verbleef al geruime tijd in Bangkok, maar ik ben pas onlangs begonnen met het vinden van meer Thaise lesbiennes dan ooit tevoren. Voor mij lijdt het geen twijfel dat het aantal Thaise lesbiennes in Bangkok op een recordhoogte is. Maar waarom?

Niet dat ik er een probleem mee heb, er zullen altijd meer potentiële Thaise vriendinnen zijn dan ik ooit kan praten. Dus is het alleen maar omdat er meer Thaise meisjes zijn dan Thaise mannen en meisjes vinden het moeilijk om een ​​vriendje te vinden? Thailand heeft een bevolking van 69,1 miljoen, waarvan 49,1% mannen en 50,9% vrouwen. Dat betekent dat er potentieel 1.243.800 Thaise vrouwen zijn die geen (Thais) vriendje kunnen vinden.

Is dit de reden? Veeleer niet omdat het fenomeen met veel Thaise lesbiennes nogal nieuw is en de demografische cijfers min of meer stabiel zijn gebleven in de afgelopen 20 jaar.

Voordat ik je laat weten wat volgens mij de reden is voor de recordhoogte van Thaise lesbiennes in Bangkok, is hier hoe ze in het publiek verschijnen:

De meisjes houden handen vast (wat ongebruikelijk is voor Thaise heterokoppels), ze kussen (wat absoluut ongebruikelijk is voor Thaise heterostellen), maar het meest interessante is het fenomeen dat een van de meisjes meestal kort haar heeft als een vent , kleedt zich als een vent en ziet er totaal gemiddeld uit (Thais heeft zelfs een termijn voor haar, ze bellen haar Tom – ทอม, kort voor “Tomboy”) terwijl haar vriendin buitengewoon mooi is en lang haar heeft. Thais noemen haar Dee – ดี้.

Er zijn een paar theorieën om de vraag te beantwoorden waarom er nu zoveel Thaise lesbiennes zijn in Bangkok, en ik heb er met verschillende mensen over gesproken en onder de vele verklaringen die worden geproduceerd, is dit degene die ik het meest logisch vind:

Veel Thaise vrouwen hebben te veel slechte ervaringen met relatie met Thaise jongens gemaakt. Het komt vaak voor bij Aziatische mannen in het algemeen en Thaise mannen in het bijzonder om een vrouw te zien als een soort, nou ja, accessoire, een speelgoed om mee te spelen.

Dit klinkt misschien een beetje moeilijk en er zijn zeker uitzonderingen, maar veel Thaise mannen zijn niet de meest eerlijke vriendjes (volgens een statistiek gepubliceerd door de Bangkok Post in januari, Thaise jongens zijn ‘s werelds meest oneerlijke echtgenoten), en daarom Thaise vrouwen moeten min of meer doen wat hun vriend zegt en niet alleen dat, het is heel gewoon voor Thaise jongens om meerdere vriendinnen tegelijk te hebben, of hoe Thaise mensen dit graag noemen – het hebben van giks.

Het is dus niet verwonderlijk dat er een tijd komt dat steeds meer Thaise meisjes deze onderdanige rol in de relatie gewoon beu zijn en een vriendin in plaats van een vriend gaan krijgen, omdat ze zeker beter behandeld zullen worden en beide partners gelijk zijn . Nou, niet helemaal omdat hier het grappige van het hele Thaise lesbische fenomeen is: het meisje met het korte haar (Tomboy) ziet er normaal gesproken niet alleen uit als een jongen, ze speelt ook het mannelijke deel in de relatie en dat betekent ze betaalt de rekeningen.

Thaise meisjes die de Thaise jongens beu zijn. Wat we hier in Bangkok kunnen zien, is een soort emancipatie van vrouwen in Thailand.