Waarom Thaise Meisjes Beter Zijn Dan Nederlandse Vrouwen

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thaise Meisjes

Gisteren had ik een paar biertjes met een Duitse vriendin en als we spraken over het leven in Thailand kwam ze met dit duidelijke vraag:

Waarom ga je liever Thaise meisjes naar westerse meisjes?

En hoewel ik weet zeker dat ze wist dat een aantal van de redenen die al zijn er veel dingen die ze niet kunnen weten als ze nooit het plezier van het bellen van een Thaise meisje haar vriendin gehad.

Thaise meisjes niet zo veel als nederlandse vrouwen klagen

Natuurlijk kun je het even welk meisje kwaad maken rond, kom laat thuis (of helemaal niet), geen antwoord op haar sms of wat dan ook, maar het verschil is nederlandse vrouwen lijken gewoon te wachten tot redenen om boos op je te krijgen en ze zijn ook veel meer boos dan een Thaise meisje ooit zal zijn. Kleine dingen zijn grote dingen voor nederlandse vrouwen en zodat u nooit voldoen aan een Thaise vrouw die boos wordt omdat je de wc-bril omhoog gelaten. Zelfs als je echt een Thaise meisje boos te maken en dat betekent niet veel op allemaal gebeuren zal ze je vergeeft alles, zelfs haar beste vriendin te hebben geneukt.

Thaise meisjes laten u de baas in de relatie

Als u uw Thaise vriendin over wat je wilt doen in het weekend te vertellen zal ze gewoon gaan als ja koel laten we dat doen. Ze zal niet zeggen dat ik wil naar Hua Hin als je raden gaan naar Pattaya. Thaise meisjes kunt u de beslissingen wat je gaat om samen te doen te maken, als je gaat om het te doen (Laten we gaan nu eten, ik heb honger) en hoe je gaat om het (Laten we alleen gaan voor een paar uur te doen, ik wil ontmoeten met mijn vriend later). Nederlandse meisjes willen altijd om de planning te doen en op zijn minst proberen om een aantal compromissen te bereiken: Als we dat vandaag de dag doen, gaan we dat morgen doen, ok?

Waarom Thaise Meisjes Beter Zijn Dan Nederlandse VrouwenThaise meisjes hebben een mooier lichaam dan nederlandse vrouwen

Het is vreemd, maar hoewel de meeste Thaise meisjes (en jongens ook) zijn over het algemeen dode lui als het gaat om fitness en sport en nog steeds ze niet vet te krijgen en houden hun mooie lichamen. Terwijl nederlandse meisjes elke tweede dag uitgevoerd om de yoga of fitness-studio, maar nog steeds je nauwelijks ziet een echt dun en mager meisje lopen op straat.

Statistieken bewijzen in ieder geval dat de westerse landen zoals Amerika, Australië en nu ook West-Europa hebben het hoogste percentage van de dikke meisjes in de wereld. En naast het feit dat het is echt gemakkelijk om een dunne vriendin in Thailand het is natuurlijk ook de soepele en zachte huid die westerse vrouwen zijn zeer jaloers en westerse jongens uiterst dol op te vinden.

Thaise meisjes zijn mooier dan nederlandse vrouwen

Dat is een kwestie van smaak natuurlijk, maar voor mij is er geen twijfel over bestaan dat het gemiddelde op zoek Thaise meisje is tien keer zo aantrekkelijk als het gemiddelde op zoek nederlandse vrouw.

Thaise meisjes zijn beter dan huisvrouwen nederlandse vrouwen

Het is bijna onmogelijk deze dagen om een jong nederlandse meisje dat is erg goed in het koken en zelfs als je dat doet, ze verwacht dat je de was doen in plaats, vegen de vloer of deel uitmaken van het bed te vinden. Thaise meisjes weten dat het huishouden is hun taak. Geloof het of niet een van mijn Thaise student vriendinnen maakte me lachen als ik stond op het punt om te beginnen mijn kamer op een zaterdag ochtend schoonmaak en ze vond het grappig en vroeg me waarom ik wil om het te doen.

Thaise meisjes hebben een mooiere glimlach en zijn altijd optimistisch

Thaise meisjes hebben niet alleen een mooiere en stralende glimlach ze ook vaker lachen veel dan nederlandse meisjes. Daarnaast Thaise meisjes zijn ook veel meer open en optimistisch over gewoon alles en nooit te veel nadenken over een aantal slechte zaak dat gebeurde of een probleem dat zij hebben, ze gewoon gaan en proberen om het beste uit elke situatie te maken zonder zorgen te veel. Thaise meisjes altijd lijken om gelukkig te zijn en echt genieten van het leven en laat je het gevoel dat terwijl de westerse meisjes meestal verwachten dat hun vriendje om te entertainen en maken ze zich goed voelen.

Als je een nederlandse meisje en het niet eens laat dan een reactie en laat me weten waarom je denkt dat westerse meisjes zijn beter. Als je een Farang jongen als ik en je denkt dat ik vergat een aantal punten om op te noemen, laat dan een reactie ook. En als je een Farang paar die denken over het verplaatsen van hier samen neem dan eerder gelezen dit bericht.