Top 6 Beste Go Go Bars in Bangkok

Laatst bijgewerkt op: mei 8th, 2020 | in Bangkok | Nachtleven | Thaise Meisjes

Wanneer kom je naar de hoofdstad van Thailand bezoeken is waarschijnlijk niet alleen voor het controleren van BKK’s belangrijkste toeristische attracties en de elektronische winkelcentra, maar om de beruchte rosse buurten van de stad te ervaren. Er zijn drie van hen, namelijk Soi Cowboy, Nana Plaza en Patpong, dat ik in detail toelichten hier.

Als u voor een van BKK’s rosse buurten komen krijg je snel overweldigd door de vele go go bars. Het is moeilijk om een beslissing welke plaats om eens te proberen niet alleen omdat er zo veel bars rond, maar ook omdat op de meeste plaatsen de heetste meisjes proberen om u in terwijl binnen de dansers zijn veel meer gemiddeld te maken en u misschien teleurgesteld worden net na uw drankje te hebben besteld.

Om je hier te voorkomen dat dergelijke onaangename verrassingen is de ultieme Top 6 Beste Go Go Bars in Bangkok en hun exacte locatie:

1. Baccara – Soi Cowboy

Beste Go Go Bar in Bangkok

Baccara is een instelling niet alleen op Soi Cowboy maar in alle van Bangkok. Het zit vol iedere avond en als je komt na 9 uur je zou het moeilijk hebben om een plaats om te zitten te vinden. In tegenstelling tot veel andere go go is de meisjes binnen zijn zo heet en mooi als die buiten proberen om u in (niet dat ze nodig hebben in een veel moeite te zetten) te krijgen.

Er zijn twee verdiepingen in Baccara met etappes omgeven door rode banken en een bar op de zwarte muur, op de tweede verdieping van de vloer is van glas, dus als je zitten beneden kunt u genieten van de beste uitzichten in Bangkok.

Baccara heeft niet alleen de heetste dansers, lijkt het ook het meest dansers op de Soi die deel uitmaakt van de enorme populariteit hebben. De meisjes dragen meestal de school rokken en dat kan een van de redenen waarom het “is vooral populair onder Japanse en Koreaanse mannen.

  • Prijzen: Geen dekking kosten net als in alle andere A Go Go’s in Bangkok, maar je moet kopen drankjes (de meeste drankjes waaronder bier en sterke drank kosten 180 Baht) om te blijven kijken. Lady drinks kosten 180 Baht en de bar fine is 700 Baht voor alle meisjes te allen tijde.

2. Cowboy 2 – Soi Cowboy

Go Go Meisjes in Bangkok

Het is bijna onmogelijk om mis deze plek midden in het centrum van Soi Cowboy omdat het niet alleen een groot aantal meisjes, maar ook enkele van de jongste en meest sexy die op de strip. Cowboy 2 is een waar paradijs als je van “vers” meisjes en dat betekent niet alleen in termen van leeftijd, maar ook dat velen van hen hebben onlangs begon te werken in de bar.

De meisjes zijn onderverdeeld in 2 categorieën: Go Go Girls en Coyote Girls. Deze laatste zijn aantrekkelijker en hebben een hogere bar fine (zie hieronder). Cowboy 2 moet de enige bar waar het is leuker om buiten te zitten vanwege het geweldige uitzicht rondom zijn.

Er is één groot podium binnen met ongeveer 10 meisjes dansen te allen tijde. Helaas hebben ze een no-take-off beleid hier, maar dat is meestal de afweging die je moet maken bij een bezoek aan een Go Go Bar: Ofwel mooie meisjes in bikini’s of de gemiddelde meisjes naakt. De volgende bar op deze lijst is een uitzondering hoewel en combineert zowel voordelen – zie hieronder.

  • Prijzen: 150 Baht voor bieren die is relatief goedkoop in vergelijking met andere bars. Echter, de dame drankjes bij Cowboy 2 zijn vrij duur bij 200 Baht (tequila) en 230 Baht (bier/whiskey-cola). De bar fine voor de Go Go Girls is 800 Baht en voor de Coyote Girls het is maar liefst 3000 Baht. Zijn ze 3,75 keer zo aantrekkelijk? Natuurlijk niet.

3. Crazy House – Soi Cowboy

Crazy House Bangkok

Mijn favoriet Go Go Bar in Bangkok. Het kan gewoon niet beter. Er is een grote 8-vormige podium op de begane grond, dat meer dan tien naakte meisjes dansen op elk gewenst moment heeft. Ze echt genieten van op het podium dansen en nog beter: De meisjes in deze plaats zijn ver boven het gemiddelde, de meeste van hen zijn echt prachtig hete, jonge, magere, mooie tieten, zul je hier niet weg dat ik ga controleren andere plaats omdat ik kon een meisje dat ik niet vinden.

Zorg ervoor dat u niet missen een bezoek aan de tweede verdieping. Wat je hier krijgt is pure entertainment. Het is niet de klassieke “ping pong toon” maar u zult de meisjes presteren ongelooflijk sexy scènes op twee vierkante glazen vloer als het zetten van olie op elkaar vervolgens wrijven op elkaars lichaam voordat het nemen van een bos van kaarsen en beregening wax over hun naakte lichamen. Er is zelfs een lift het aansluiten van de vloeren al is het vooral de meisjes die het toen te lui rondlopen en de trap.

Er is ook een derde verdieping maar voor nu is het gewoon het gebied waar de meisjes zijn aankleden en eten. Crazy House is de nieuwste vestiging in het gebied, het is net om de hoek van Soi Cowboy op Sukhumvit Soi 23.

  • Prijzen: Zonder twijfel de beste value-for-money joint in deze categorie. Bieren zijn 170 Baht, cocktails 200 Baht en lady drink 160-170 Baht. De bar fine is 700 Baht voor alle meisjes op elk moment.

4. Tilac – Soi Cowboy

Beste Go Go Bar in Bangkok 2

Tilac is niet alleen de grootste Go Go Bar op Soi Cowboy, het is ook de meest moderne één met mooie verlichting, talloze spiegels en grote tv-schermen in het geval je verveeld kijken naar de dansers te krijgen. Er is één groot hoofdpodium en zes kleinere podia verspreid over de hele kamer.

De bar is beroemd geworden in de Hollywood film “Hangover Part 2” dat is een van de redenen waarom veel geld is geïnvesteerd om te zorgen dat alles in deze bar is van hoge kwaliteit en design.

De meisjes in Tilac zijn super hot en dun, maar een beetje overactieve soms waardoor het moeilijk om gewoon te gaan zitten en te ontspannen. Geen opstijgen hier, maar je kunt kijken onder hun rokken.

  • Prijzen: Standard prijzen voor dit geweldige Go Go deal met bier bij 165 Baht, dezelfde kosten voor de lady drink: 160 Baht. De bar fine is 800/1000 Baht afhankelijk van het meisje. Er is een dagelijkse happy hour tot 8 uur met bier voor 80 Baht.

5. Rainbow 4 – Nana Plaza

Beste Go Go Bar in Bangkok 3

De beste Go Go Bar in Nana Plaza is gelegen op de tweede verdieping, als je loopt naar de binnenplaats neem de trap omhoog naar rechts. Als u nog nooit in een stripclub eerder bent geweest, is het moeilijk om niet overweldigd te krijgen wanneer je loopt in Rainbow 4 want er zijn meer dan honderd super aantrekkelijke meisjes concurreren voor uw aandacht en bedrijf.

Rainbow 4 is een van de weinige bars in de Plaza die zijn verpakt met expats en toeristen elke dag van de week. Het heeft twee grote L-vormige fasen, elk met meer dan twee dozijn van meisjes dansen topless – dat is niet zo vaak voor bij rood licht Bangkok zoals het vroeger was.

Opnieuw is de kwaliteit van de meisjes in de Rainbow 4 Bar is een van de beste niet alleen in Nana Plaza, maar in alle van Bangkok. Ze zijn jong, licht gevild en wat er echt opvalt zijn er zo veel meisjes met mooie en grote borsten, deels natuurlijk, deels zelf gemaakt.

  • Prijzen: Geen dekking kosten, prijzen voor drankjes zijn bij 155 Baht voor bier en whisky, cocktails kosten tussen de 170 en 190 Baht. Lady drinks te verkopen voor 150-160 Baht (cola/tequila) en de bar fine is 800 Baht.

6. Shark – Soi Cowboy

Shark A Go Go Bangkok

Ligt direct naast de Baccara is Soi Cowboy, dit is een andere hotspot enkele van BKK’s meest sexy Go Go Girls die dragen enkele van de heetste outfits van het gehele zelf (zie-through beha!). Het interieur van Shark is bijna identiek om Baccara met grote centrale cursussen over twee verdiepingen omgeven door comfortabele lagen.

Het plafond is transparant, zodat u zult genieten van de vergadering op de juiste plaatsing op de begane grond. Dat betekent dat clustering natuurlijk de plaats is elke avond van de week verpakt als u om een kijkje boven zijn er verrassend weinig mensen rond en u kunt genieten van uw tijd in een veel meer rustige sfeer. Echter, merkt que le meisjes krijgen niet naakt bij Shark.

Haai heeft fatsoenlijke techno muziek maar soms de meisjes om enthousiaster dansen wanneer de baas is rond. Misschien is de beste Go Go keuze in Bangkok als u uit voor een drankje in de bar en geen zin wordt omringd door drie meisjes vragen die vragen voor een lady drink twee minuten na u zitten.

  • Prijzen: De prijzen voor drankjes zijn bij 165 Baht voor bieren, 180 Baht voor de dame drankjes en de bar boete is 700 Baht voor de Go Go Girls en 1500 Baht voor de Coyote Girls. Er is een dagelijkse happy hour tot 8 uur qui maakt een grote deal om je ‘s nachts met alle drankjes beginnen voor slechts 80 Baht.

Soi Cowboy vs Nana Plaza Go Go Bars

U vraagt zich misschien af waarom de meeste van de hier genoemde Go Go Bars in Soi Cowboy. Nou, dat is gewoon omdat Soi Cowboy heeft de beste bars veruit. Ik ben geen grote fan van Nana Plaza, inmiddels bijna de helft van het gebouw is gevuld met ladyboy bars en ook de sfeer is veel meer hectisch en soms soort onbeschoft. Net als bij Patpong, de oudste hoerendistrict BKK, maar met de meeste Thaise jongens proberen om haak je voor een Ping Pong Show Oplichting in Bangkok.

Als u nog wilt die gebieden te proberen adviseer ik Billboard en Angelwitch evenals in Nana Plaza voor de lol en gratis Ping Pong shows (net bestel een biertje voor 150 Baht) en Glamour en Black Pagoda in Patpong.

Wat is een goed moment om de Go Go Bars bezoeken?

De bars uiteraard proberen te lokken klanten goed voor de belangrijkste actie begint. Dat betekent dat de meeste bars hebben happy hours tot 8 of 9 uur met alle drankjes voor 80 of 90 Baht. Dat is zeker een goede deal, maar je beter gewoon buiten zitten en kijken naar de scene. De meisjes beginnen te dansen, hetzij op 8 of 9 uur en dat is precies wanneer de happy hours einde. Adviseer ik u naar de bar van uw keuze om 9 uur, dat is meestal het tijdstip waarop alle go go girls opvoeren op het podium om zich te presenteren voordat de rotatie begint. Anders is er geen later dan 11 uur of de meest aantrekkelijke dames al zal worden genomen.

Zijn de Meisjes Naakt in BKK’s Go Go Bars?

Er zijn steeds minder A Go Go’s in de hoofdstad waar de meisjes opstijgen alles. Ze zijn meestal het dragen van bikini’s tegenwoordig. Er zijn tal van uitzonderingen wel. Zoals vermeld in het artikel dat u normaal gesproken maakt een trade-off tussen de zeer aantrekkelijk en licht gevilde meisjes die bikini of “fatsoenlijk” meisjes die naakt krijgen als ze eenmaal beginnen dansen dragen. Baccara is het beste voorbeeld van het eerste type en Angelwitch het tweede type bar. En dan heb je bars zoals Tilac waar u kutjes van de meisjes (geen slipje onder hun rokken) en Shark, waar ze dragen doorzichtige beha’s.

Kaart van de Beste Go Go Bars in Bangkok

Prijzen voor Meisjes in Bangkok’s Go Go Bars 2020

2000 – 3000 Baht (korte tijd – short time) en 3000 – 5000 Baht (lange tijd – long time).