Top 5 Beste Go Go Bars in Phuket

Laatst bijgewerkt op: april 13th, 2020 | in Nachtleven | Phuket | Thaise Meisjes | Zuid Thailand

Phuket Go Go MeisjesDe belangrijkste reden voor de meeste jongens een bezoek aan Phuket zijn niet de mooie stranden, maar het nachtleven dat is een van de meest opwindende in Thailand samen met Bangkok en Pattaya. Onnodig te zeggen dat er talloze opties op hoe gemakkelijk seks in Phuket en een bezoek aan de Go Go bars langs Bangla Road Patong Beach is zeker een populaire.

Er zijn tientallen locaties ja, welke is de moeite waard om uw tijd en geld? U bent waarschijnlijk lezen van dit artikel om onaangename verrassingen te vermijden, omdat het gebeurt veel dat je een bar gaan en na het bestellen van een drankje vind je de meisjes op het podium zijn niet zo heet als het kuiken buiten overtuigen om binnen te komen. Maar er zijn heel wat andere factoren die een plaats waard of niet de moeite waard te maken.

Dus wat maakt een goede Go Go Bar?

Natuurlijk kun je pleiten het moet een mooi en chique set up, maar veel belangrijker hebben, zijn de volgende: De meisjes moeten jong en aantrekkelijk zijn, de meisjes moeten genieten van het werken in de bar en eigenlijk dansen in plaats van alleen hun benen heen en weer bewegen terwijl te kijken naar zichzelf in de spiegel en geven u een goede tijd, zelfs als je haar niet uit hoeft te nemen en ten slotte de meisjes moeten naakt zijn.

Als u geen a Go Go Bar in Thailand hebben bezocht zal je verbaasd zijn, maar de meerderheid van de locaties hebben de meisjes niet opstijgen hun ondergoed. Dus altijd een snelle blik in de eerste en als je niet bevalt wat je ziet geen probleem u kunt natuurlijk ook weer vertrekken meteen.

Sprekend over geld, dat iedereen probeert om hun geld te besparen, maar serieus als het geld is uw voornaamste zorg moet je niet denken over het kopen van een meisje uit een Go Go Bar aangezien dit altijd uw duurste optie op het krijgen van gelegd in Thailand maar vooral in Phuket waar de prijzen voor drankjes en bar boetes zijn hoger dan elders in het land, zodat je kijkt naar ten minste 4000 Baht voor de hele avontuur (je drankjes, haar dranken, bar fine, korte tijd prijs).

Hieronder vindt u de Top 5 beste Go Go Bars in Phuket – geen verrassing ze zijn allemaal gelegen langs Bangla Road of in een van zijn kant Sois:

1. Suzy Wong’s A Go Go

Beste Go Go Bar in PatongHet is redelijk veilig om te zeggen dat dit de meest populaire Go Go Bar in Phuket. Hoewel het niet heeft de beste locatie aan het einde van Soi Seadragon (rechts) en de locatie is niet heel ruim ofwel – deze bar is verpakt elke avond van de week. Dus wat maakt het zo populair? Nou, je zult het snel vinden omdat nadat u een stoel nam en bestelde een drankje sommige hete en naakte chick kan komen over en mep je met behulp van een foam bat – het maakt een hard geluid, maar niet echt pijn en u kunt pak een knuppel en mep terug – en dat is een erg leuk. De meisjes van Suzy Wong’s zijn verdeeld in twee groepen: de vaste medewerkers en modellen die zijn super aantrekkelijk en echt verdient die titel.

  • Locatie: Soi Seadragon
  • Prijzen: Great deal met geselecteerde drankjes voor 99 Baht hele nacht lang. Whisky en cocktails vanaf 150 Baht. Bieren kosten 180 Baht. Lady drinks kosten 190 Baht – lijkt prijzig, maar dat is eigenlijk een van de goedkoopste in Phuket’s Go Go’s. De bar boete is 800 Baht voor de meeste van de meisjes, terwijl een model zal u terug 2.600 Baht – en dit betekent uiteraard niet onder haar ST / LT tarief.

2. Devil’s Playground A Go Go

Go Go Bar in Patong 2Mijn favoriet Go Go Bar in Phuket. Het is niet alleen dat deze gezamenlijke heeft de meest chique design met zijn set-up als een grot in de hel en meisjes verkleed als engelen en duivels (niet dat ze helemaal niets het grootste deel van de tijd te dragen). Er is een centraal dat een handjevol meisjes dansen heeft, en zelfs een plek met een voet vibrator. Recht tegenover is een klein podium met een matras, waar één of twee meisjes presteren fascinerend aerobics. De meisjes van Devil’s behoren tot de heetste in de stad en ze zorgen ervoor dat elke klant heeft een goede tijd, het schuim vleermuizen gewoon aan toe te voegen: mep en krijgen afgedroogd. Om het allemaal in één zin: een hel veel plezier en je kunt niet verwachten dat meer entertainment van een Go Go Bar.

  • Locatie: Soi Seadragon
  • Prijzen: Devil’s Playground is in handen van dezelfde mensen die Suzy Wong’s via soortgelijk drankje speciales 99 Baht een Chang Beer, lady drinks zijn iets duurder bij 200 Baht (maar redelijk voor Patong standaard). De bar fine is 2.000 Baht.

3. Harem A Go Go

Go Go Bar in PatongHarem is de nieuwste en een van de beste Go Go Bars in Phuket en het lijkt erop dat de eigenaren hebben mijn originele gids te lezen, controleerde de top locaties en gecombineerd alle goede dingen in hun concept: Sommige van de jongste en leukste dansers van de strip en als je eerst de plaats in te voeren krijg je bijna het gevoel te worden in een luxe lounge: Red fluwelen banken rond de drie fasen (één met drie meisjes en de andere twee kleinere door degenen hebben meisjes die lesbiennes uit en solo soort van sexy aërobe shows) tussen fantasie en super moderne inrichting. Ik zou je aanraden een plaats te nemen op een van de houten barkrukken eerste, zodat u kunt kijken op de dames van een 50 cm afstand en na tien minuten naar een van de banken en vertel de mamasan welke je wilt om te hangen met. Het enige wat ik hier niet bevalt, is dat wanneer je een drankje aan de dames bieden ze vaak de vraag hoeveel – “een of twee”.

  • Locatie: Soi Seadragon
  • Prijzen: Dranken in Harem A Go Go zijn iets duurder dan in andere locaties, maar dan is er geen entree en bieden ze heel goed entertainment. Er is een Chang Beer speciaal voor 99 Baht, alle andere bieren zijn dan 195 Baht, lady drinks kosten 240 Baht (200 Baht voor serveersters) en de bar fine is 2.000 Baht voor standard dancers en 2.600 Baht voor coyotes.

4. Money Night / The Secret

Beste Go Go Bars in Phuket 2Als u op zoek bent naar een klassiek “Ping Pong Show” – die blijkbaar op de checklist van de vele eerste keer bezoekers naar Thailand – maak je weg naar Soi Easy, een andere kleine kant Soi in de richting van het oostelijke uiteinde van Bangla Road. Hier kunt u twee nogal onconventionele bars genaamd Money Night en The Secret met hetzelfde concept direct naast het te vinden. Er is geen entree, maar dan als je kijkt naar het menu vind je figuur de goedkoopste drank is 900 Baht. Deze prijs is eigenlijk overeen te komen met name in het laagseizoen (juni-september). Onnodig te zeggen dat de mensen hier niet komen voor het vinden van een leuk meisje om tijd door te brengen met en de bar fine haar uit (maar natuurlijk wat te doen), maar in de eerste plaats naar de show die springen goudvissen, slangen en nog veel meer onderhoudend omvat kijken (of vreemde dingen.

  • Locatie: Soi Easy
  • Prijzen: 900 Baht voor een drankje. Lady drinks goedkoper zijn nog niet goedkoop bij 250 Baht. De bar fine is 800 Baht.

5. Crazy Horse Circus

Beste Go Go Bars in Phuket 3Oke, dit is niet helemaal wat je van een typische Go Go Bar. Crazy Horse Circus is het delen van een vrij ruim outdoor locatie met andere bars direct aan Bangla Road. En omdat het buiten zul je niet een van de dansers het opstijgen van hun beha’s te zien. De reden waarom ik het nog steeds ben notering als een van de Top 5 Go Go Bars in Phuket is niet alleen de meisjes zijn er tot de meest sexy, prachtig en verleidelijk je maar kunt bedenken, maar de manier waarop sommige van hen dans is gewoon ongelooflijk. Ik ben er zeker van dat ze naar school gaan in de loop van de dag te verwerven en te trainen deze verbazingwekkende vaardigheden op de stangen. U denkt misschien dat ik overdrijf, maar eens een kijkje op de video hieronder ik daar opgenomen vorige week.

  • Locatie: Bangla Road
  • Prijzen: Zeer redelijke prijzen gelet op wat je te zien krijgt bij Crazy Horse Circus. Bieren van 100 Baht, geesten uit 140 Baht, lady drinks 220 Baht (een Patong gemiddelde), kan gewoon de bar prima een beetje prijzig verschijnen op 1500 Baht, maar dan weer dit zijn enkele van de heetste meiden op de strip.

Kaart van de Beste Go Go Bars in Patong

Prijzen voor Meisjes in Phuket’s Go Go Bars 2020

2000 – 3000 Baht (korte tijd – short time) en 3000 – 5000 Baht (lange tijd – long time).

Video’s van Go Go Bars in Patong