5 Beste Nachtclubs in Pattaya om Meisjes te Ontmoeten

Laatst bijgewerkt op: april 7th, 2020 | in Nachtleven | Pattaya

Meisjes in Pattaya NachtclubPattaya is niet alleen bekend om al haar Go Go bars, bier bars en straathoeren langs Beach Road. Er zijn ook meer-buitenlander-georiënteerde nachtclubs dan in welke andere stad in Thailand. Onnodig te zeggen dat de meerderheid van hen zijn geclusterd langs het hart van de Pattaya nachtleven actie: Walking Street.

Aangezien Pattaya is een belangrijke toeristische hotspot van de grote ding over deze clubs is dat ze altijd vol elke avond van de week zowel met buitenlanders en vooral Thaise meisjes te kijken aan te haken met hen. Een billijk aandeel van hen zijn natuurlijk freelancers, maar je hebt ook meisjes uit de omgeving van Go Go Bars dat er te gaan wanneer ze sluiten rond 02:00. Maar je vindt er ook “normale” Thaise meisjes die verder gaan feesten en zijn niet uit voor je geld, maar gewoon wat plezier.

Er zijn gemakkelijk meer dan een dozijn van de nachtclubs op Walking Street dus het is niet altijd makkelijk te maken van uw keuze, vooral als het je eerste keer in Pattaya en u niet zeker bent over waar u een groter of kleiner gedeelte van de werkende meisjes te vinden, evenals als welke behoren tot de goedkopere of meer duurdere degenen. Er is voor elk wat wils en hieronder is de lijst van de Top 5 beste nachtclubs op Walking Street evenals hun exacte locatie op de kaart aan het einde van het artikel:

Club Insomnia

Nachtclubs op Walking Street PattayaZonder twijfel de meest populaire nachtclub in Pattaya, is Insomnia verdeeld in twee aparte locaties: Bar Insomnia (iBar) op de begane grond met drie pooltafels en een schilderachtig terras aan zee en Club Insomnia (iClub) boven die druk is rond middernacht en ze hebben sexy coyote danseressen, zeven van hen dansen op het podium in een tijd, degenen die vrij zijn kun je ze kopen lady drankjes (200 Baht). Een goedkopere optie zijn de vele freelance werkende meisjes, veel van hen hebben gewone dagwerk zoals hotel, winkelcentrum of zelfs 7-Eleven en kom hier om te zoeken naar wat extra inkomen. Club Insomnia heeft een gek drankje speciaal met bier voor 39 Baht vanaf 20-22 uur. Dat is hetzelfde als 3 Baht meer dan 7-Eleven. Er is een zuster tak genaamd Club Insomnia Bangkok, dat is ook erg populair, maar de meisjes in Pattaya zijn veel beter – althans in mijn opinie.

  • Hoeren: 60-70%
  • Prijsklasse: $$$$$

Walking Street Club

Nachtclubs op Walking Street Pattaya 2Als u niet zeker weet of je wilt gaan dansen, een drankje onder veel enkelvoudige en niet-werkende Thaise meisjes of spelen pool – dan Walking Street Club heeft om uw keuze te zijn, het heeft het allemaal. Het is eigendom van dezelfde mensen die de Gulliver’s Bangkok en Pattaya Beach Road locaties draaien, maar deze plek is veruit de meest populaire (nou ja, samen met het Bangkok tak). Walking Street Club is zeer gemakkelijk te vinden, afkomstig van Beach Road Het is gelegen op slechts 20 meter naar beneden Walking Street aan de linkerkant. U kunt in principe niet missen want er zijn altijd een paar toeristen rond die hun foto’s genomen bij de ingang die een grote rode auto op de top heeft.

  • Hoeren: 50%
  • Prijsklasse: $$$$$

The Pier

Nachtclubs op Walking Street Pattaya 3Gelegen midden in het centrum van Walking Street, is The Pier niet alleen de meest indrukwekkende lasershows van de hele nacht clubs op de strip, hun coyote dansers zijn ook erg mooi. Er zijn zes fasen waarop ze dansen wild en enthousiast en degenen die niet op de plicht je kunt letterlijk in contact met hen – op voorwaarde dat je ze koopt drankjes voor 200 Baht. De instelling van de Pier is redelijk vergelijkbaar met de Thaise nachtclubs betekent ronde tafels met barkrukken rondom en dit is waarom het is een van de weinige clubs op Walking Street dat je beter komen in een groep vrienden, tenzij u zeker genoeg om een te maken zijn bewegen op de tafel van iemand (die niet zou werken in Thaise clubs wel) of gewoon vasthouden aan de bar.

  • Hoeren: 30%
  • Prijsklasse: $$$$$

Marine Disco

Nachtclubs op Walking Street Pattaya 4Marine Disco is de grootste nachtclub op Walking Street. Nou het is bijna te groot en misschien is dat de reden waarom zetten ze in 7 pooltafels (30 Baht per spel, bij slapeloosheid en Walking Street Club is het 20 Baht per spel), die bijna een derde van de gehele ruimte te dekken. Er is ook een groot podium voor de live band maar ze zijn niet elke dag te spelen, net als een of twee keer per week vooral op vrijdag- en zaterdagavond toen Marine Disco vol krijgt met de typische buitenlander die met de lokale chick menigte evenals tal van ladyboys.

  • Hoeren: 50-60%
  • Prijsklasse: $$$$$

Mixx Discotheque

Nachtclubs op Walking Street Pattaya 5Deze club regelmatig wordt uitgeroepen tot “beste nachtclub in Pattaya” en de belangrijkste reden hiervoor zou kunnen zijn vanwege de superluxe en moderne design. Mixx Discotheque is eigenlijk verdeeld in twee afzonderlijke clubs ligt direct naast elkaar: Rouge Club en Crystal Palace. Hij noemt zichzelf trots de “eerste chique nachtclub in Pattaya”. Mixx is waarschijnlijk de meest populaire nachtclub onder de Russen, maar het heeft wel zijn tarief aandeel van de Thaise meisjes hier feesten – waarvan de overgrote meerderheid niet werkende meisjes. Drankjes zijn duurder dan in alle andere hier genoemde clubs, maar er is een buy-one-get-twee promotie voor alle drankjes tot 01:00. Maar dit is zo ongeveer de tijd waarin de meeste mensen beginnen te drinken.

  • Hoeren: 20%
  • Prijsklasse: $$$$$

Locaties van het Beste Nachtclubs op Walking Street

Drankprijzen in Pattaya Nachtclubs

Er is meestal geen entree bij de nachtclubs in Pattaya (alleen tijdens evenementen).

Hieronder vindt u de menu drank van Club Insomnia:

Drankprijzen in Pattaya Nachtclub

Video’s van Nachtclubs op Walking Street