Top 6 Beste Go Go Bars in Pattaya

Laatst bijgewerkt op: mei 11th, 2020 | in Nachtleven | Pattaya | Thaise Meisjes

Je bent niet naar Pattaya geweest als je niet op zijn minst een paar Go Go Bars hebt bezocht. Hoewel hippe badplaats van Thailand 160 km ten zuidoosten van Bangkok meer en meer een familie-uitje worden, de rosse buurten met go go bars, bier bars, zeepachtige massagesalons en ladyboy cabaret shows zijn echt overal. Je kan gewoon niet aan ontsnappen.

Het aanbod is zo groot dat je misschien niet alleen verloren en overweldigd op Walking Street (het midden van de rosse actie in Pattaya), maar op gewoon elke hoek in Pattaya, dat bars, cafés en bars. Om u te helpen voorkomen dat je slecht verrassingen Ik heb mijn zes favoriete go go bars en hun exacte locatie in Pattaya geplukt om dingen makkelijker te maken voor u:

1. Peppermint – Walking Street

Beste Go Go Bar in Pattaya

Er zijn een heleboel van Go Go Bars in Pattaya die lokken van het aantal klanten met hun hip, modern, speciale thema-ontwerp, zoals Moon Bar, Airport Club & Iron Club. Pepermunt is niet een van hen, hun concept is vrij eenvoudig, maar voor mij is dit de beste go go bar in de stad.

Het is niet alleen dat de plaats heeft een aantal van de heetste dansers op de strip, zijn ze ook genieten van enthousiast en wilde dansen. Je komt in een veel go go’s in Pattaya en vinden de meisjes alleen maar min of meer een beetje het verplaatsen van hun benen, maar op Peppermint het is gewoon geweldig om te zien hoeveel plezier de meisjes. Geweldige sfeer in Peppermint.

Er is een groot centrum podium met zeven meisjes en drie single podia met een meisje dat elke danst nonstop (draaiende). De rode banken en barkrukken zijn zo comfortabel dat je langer kan blijven dan gepland (nou ja, en de dames natuurlijk).

  • Prijzen: Mooie deal met bier van het vat voor 80 Baht de hele nacht lang. Happy hour tot 21:30 met een biertje voor 69 Baht en sterkedrank voor 85 Baht. Een lady drink in Peppermint kost 155 Baht. De bar fine 1.000 Baht net als bij de meeste andere Go Go’s op Walking Street, maar ze meestal proberen om u een vaste prijs van 4.000 Baht voor korte tijd alles inbegrepen en 6.000 Baht voor lange tijd alles inbegrepen geven.

2. Baccara Pattaya – Walking Street

Baccara A Go Go Pattaya

Als je moest slechts één Go Go bar halen in Pattaya om te bezoeken, zou ik je aanraden Baccara. Het heeft een uitstekende locatie midden in het centrum van Walking Street (zie kaart) en ja, de meisjes binnen zijn zo heet als die buiten aan de deur.

Het is niet alleen dat Baccara heeft een aantal van de heetste kuikens in de stad, het is ook hoeveel meisjes het heeft. Op deze plaats je niet echt zorgen te maken komen te laat, want de beste meisjes zijn genomen.

Het ontwerp van de bar is vergelijkbaar met Baccara in Bangkok, met een groot centraal op de begane grond en meisjes in bikini outfits. Als je naar boven kijkt het middelpunt heeft meisjes dansen in micro rokken en basketbal stijl laarzen op een glazen vloer, betekent dat je een fantastisch uitzicht op te kijken van de begane grond.

  • Prijzen: Zelfde happy hour net als bij Peppermint met tapbier voor 69 Baht en sterkedrank voor 85 Baht tot 9:30 uur. Lady drinks zijn bij 165 Baht. Ze hebben een aparte menu dat 800 Baht voor de bar fine, 2.500 Baht voor korte tijd en 5.000 Baht voor lange tijd zegt. De bar fine wordt vastgesteld zoals altijd, kan de andere prijs overeen te komen, afhankelijk van het meisje.

3. Happy A Go Go – Soi Happy

Happy A Go Go Pattaya

Happy A Go Go beweert Pattaya nummer 1 go go bar. Het is gelegen aan het einde van Soi Happy, net buiten straat lopen. Tijdens het wandelen daar heb je veel bier bars passeert met biljarttafels dus laat je niet afleiden.

De bar heeft een podium, omringd door comfortabele banken en barkrukken, evenals een kleiner podium met showmeisjes die presteren in schooluniformen. Hoewel de bar is behoorlijk druk elke avond, is de algehele sfeer ontspannen en de service is geweldig.

Happy heeft veel 10s – super aantrekkelijk, witte huid en dunne meisjes velen van hen met mooie grote borsten. En nog beter ze allemaal naakt, niet alleen topless. Net als in de andere Go Gos het is niet toegestaan om mobiele telefoons te gebruiken in Happy A Go Go en als je een camera te dragen dat u misschien worden gevraagd om het buiten te laten met het personeel.

  • Prijzen: Er is een dagelijkse happy hour tot 21:30 met een biertje voor 69 Baht en sterkedrank voor 85 Baht. Tapbier voor 69 Baht de hele nacht lang. Er kon geen betere keuze om je wilde nacht te beginnen in Pattaya zijn. Als u uit een van de dansers voor een drankje dat 155 Baht (cola of tequila) zal kosten. De korte tijd bar fine is 800 Baht en de lange tijd bar fine 1.500 Baht.

4. Airport Club – Walking Street

Airport Club Pattaya

Airport Club is klein maar netjes, en altijd vol met mensen. Dit is een van de beste go go bars in Pattaya en een deel van het succes zijn de dansers en de service meisjes die behoren tot de heetste in de stad, het dragen van bikini stijl stewardess outfits (buiten hun jurken zijn blauw, binnen rood).

Er is één groot hoofdpodium dat dansers op een bepaald moment heeft, omgeven door comfortabele banken, die eerder een lounge dan een club gevoel geeft. Mocht u vervelen (of geen stoel) eens een kijkje op de achterkant van de bar die een toneelstuk podium met meisjes die erotische shows en een jacuzzi zwembad heeft.

Airport Club is gelegen in het centrum van Walking Street, recht tegenover de ingang van Soi Diamond. Het is moeilijk te missen met zijn blauwe neonverlichting en, nou ja, super hete meisjes staan buiten.

  • Prijzen: Ontwerp Heineken voor 85 Baht de hele nacht lang, allerlei flessenbier voor 90-110 Baht. De bar fine bij 700 Baht relatief goedkoop voor Pattaya normen.

5. en 6. De meest ondeugende Go Go Bars in Pattaya

Meest populaire Go Go Bar in Pattaya

Ik zou graag nummer vijf en zes te scheiden van de andere vier. Meestal zijn de meisjes in de Go Go bars pas uit hun beha’s – of helemaal niet (ze doen ze af op nummer 1-4). Er zijn echter een paar plaatsen waar je de meisjes opstijgen alles.

Niet alleen dat, je ziet ze elkaar aaien en het beste deel is het zwembad met comfortabele banken eromheen aan het einde van de bar met een of twee meisjes die elk deel van hun lichaam douchen en schoonmaken. Na ongeveer een kwartier veranderen ze en een paar nieuwe meisjes stappen in. De meisjes zijn gemiddelder dan in andere Go Go’s, maar dan is dit echt entertainment.

Probeer SugarBaby op Walking Street en The Windmill slechts twee minuten lopen vanaf daar in Soi Diamond – u zult er geen spijt van hebben.

  • Prijzen: Het is 75 Baht voor een biertje en huis geesten (happy hour 7:30-10 uur) aan beide SugarBaby en Windmill. Anders tapbier voor 80 Baht en gedistilleerde dranken uit 150 Baht (zoals ik had een Red Label met ijs en frisdrank voor 150 Baht bij SugarBaby). Lady drinks zijn een beetje prijzig, maar nog steeds standaard op 160 Baht in beide locaties. Ze kregen ook een speciale: 10 lady drinks (shots) voor 1.000 Baht. Als u wilt tot het afsluiten van een meisje, dan moet je haar bar fine betalen van 1.000 Baht voor korte tijd of 1.500 Baht voor lange tijd – met uitzondering van haar prijs die moet apart worden geregeld (zie hieronder).

Kaart van de Beste Go Go Bars in Pattaya

Prijzen voor Meisjes in Pattaya’s Go Go Bars 2020

1.500 – 3.000 Baht (korte tijd – short time) en 2.000 – 5.000 Baht (lange tijd – long time).