Overzicht naar Seks Massages in Thailand

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thaise Meisjes

Er zijn allerlei verschillende manieren om snel en eenvoudig betaalde liefde te vinden in Thailand en een van de meest discrete daarvan zijn de talloze massagesalons. Gewoon om dingen te verduidelijken vanaf het begin – er zijn twee soorten massage in Thailand:

 • Traditionele Thaise Massage (nûat pɛɛn-boo-raan, นวดแผนโบราณ):
  Dit zijn de kleine massage winkels die Thai Massage aanbieden (nûat thai, นวดไทย), Olie Massage (nûat náam man, นวดน้ำมัน) en voetmassage (nûat táo, นวดเท้า). Sommige plaatsen bieden wel happy endings en het is meestal niet moeilijk om te vertellen als je gewoon kijken hoe de meisjes zijn gekleed en hoe ze omgaan met je mee om je in. U betaalt voor de massage (dwz 300 Baht voor Thaise massage of 400 Baht voor Massage Oil) en vervolgens regelen extra’s en kosten met het meisje apart in de kamer.
 • Zeepachtige Massage (àap-òp-nûat, อาบอบนวด, letterlijk bad, stoom, massage):
  Dit zijn de grotere massagesalons waar meisjes worden gepresenteerd in de “fishbowl” (vissenkom) en je krijgt het volledige programma (inclusief seks) voor een vaste prijs, afhankelijk van het meisje vanaf 1.500 tot en met 5.000 Baht. De body-to-body massage is een onderdeel van het programma hier, maar niet op alle plaatsen – daarover later meer.

De meeste buitenlanders proberen de kleine winkels en ga voor een olie massage en een happy end, maar velen zijn terughoudend om een zeepachtige massagesalon te bezoeken. Dat is meestal als gevolg van verlegenheid, omdat dit de meest directe manier van prostitutie – je eigenlijk kijken naar de meisjes en vertel de pooier welke je wilt neuken. Er is geen voorafgaande praten die betrokken zijn bij het meisje en dat is wat veel buitenlanders eigenlijk willen – en dat de enorme populariteit van het bier bars in Thailand verklaart.

Het is anders voor Thaise mannen of Aziatische mannen in het algemeen, die meestal niet graag gezien worden met hoeren in het openbaar en dat is de reden waarom de massagesalons zijn de nummer 1 uitgaansgelegenheden voor de lokale bevolking hier (samen met deels illegaal geëxploiteerd bordelen).

Maar het is niet alleen dat veel buitenlanders zijn te verlegen om de massagesalons eens te proberen, veel jongens gewoon niet weet wat er gaande is erin en wat ze krijgen voor hun geld. Dus hier gaan we – dit is wat een typisch bezoek aan de zeepachtige is als:

Je loopt door de deur van de salon. Er zijn geen meisjes aantrekken van klanten van buiten, zoals op de go go bars, bier bars of kleine Farang-georiënteerde massage winkels. Zoals reeds vermeld, de sfeer is veel meer discreet en eenmaal binnen in de lobby, het is vergelijkbaar: Je krijgt niet benaderd door iemand, maar wat je doet is je gewoon lopen naar de zithoek in de voorkant van de vissenkom.

Seks Massage in Thailand

U kunt een ontspannen drankje tijdens het kijken naar de selectie van de meisjes (je hoeft niet als je niet wilt, maar de drankprijzen zijn meestal erg eerlijk als 100 Baht voor een grote fles bier). Het is zeer populair onder Thaise mannen om te hangen en drinken voor een paar uur, terwijl langzaam het maken van hun keuze. Wat je zou ook willen doen is recht tegenover het glas en zien welke meisje je wilt. Wees niet verlegen, is er geen behoefte te zijn. Een paar meter dichter bij de “vis” kan een groot verschil maken ten opzichte van als je gaat zitten aan de tafel en je zou een verkeerde veronderstelling over de leeftijd van een meisje te maken en als ze een kind nog heeft.

Om uw beslissing te verlichten, er is altijd een mamasan of liever een papasan rond die net deze vragen zal beantwoorden en aanbevelingen te doen die meisjes zorgen voor een goede service. Opnieuw is er geen behoefte schuw te zijn en je kunt echt vertrouwen deze jongens, ze kunnen raden u aan een meisje dat je dacht dat op zoek was zozo, maar het is degenen die echt ijverig om ervoor te zorgen u genieten van de komende paar uur.

Alle van de meisjes in de vissenkom hebben nummers bevestigd op hun kleding en ze zijn meestal verdeeld in twee, drie of vier groepen. Betekent “oudere meisjes” zoals die meer dan 30, die kinderen hebben of slechts gemiddeld op zoek zijn in de goedkopere prijsklasse, terwijl de dunne, witte huid en de meest aantrekkelijke degenen hebben de hoogste prijskaartje. Ik heb omvatte een gedetailleerde beschrijving van de verschillende meisjes in onderstaande soapjes.

Je vertelt de papasan die meisje dat je wilt of gewoon het nummer van het meisje. Hij gaat dan naar de microfoon, bel dan het meisje door de luidsprekers binnen en ze zullen opstaan en laat de vissenkom. Je gaat naar de balie en de prijs betalen (dat wil zeggen 2.000 Baht voor het volledige programma, de prijzen zijn altijd vast) en direct na uw meisje zal verschijnen voor u en begroeten je met een beleefde wai.

U volgt haar omhoog (of omlaag) de trap of de lift in naar een aantal nieuwere plaatsen en loop naar de private massageruimte. Ze zal een set handdoeken, zeep en condoom (s) te krijgen voordat je de kamer binnen en ze begint het vullen van het bad met warm water en zeep voor het bad, terwijl je uitkleden te krijgen. Natuurlijk kun je haar ook vragen om u te helpen.

Terwijl het water gieten in de badkuip is het meestal tijd voor een praatje. Eenmaal klaar, u beiden krijgen en ze begint te wassen je van boven naar beneden, en het is meestal het gebied tussen je benen die een speciale behandeling krijgt en dat zij zorgt ervoor dat het is super schoon voordat hoppen op de lucht matras voor de body to body massage. Daarvoor zal ze krijgt op haar knieën tussen je benen, verhogen de douchegel tube en bedek je hele lichaam. Ze zal alleen een beetje water toe te voegen en vervolgens liggen op u en beginnen wrijven haar lichaam helemaal op en neer uw lichaam. Het is meestal het moment dat je het gevoel dat in de hemel en weet dat uw geld goed besteed werd.

Dus na het bad (àap, อาบ) en body to body behandeling (òp, อบ) is het nu tijd voor het derde deel: de massage (nûat, นวด). Daarvoor zullen ze eerst droog je af met de handdoek en vervolgens naar de ruime bed (meestal middelgroot) en beginnen met het masseren van uw rug. Nu, zou deze massage deel korter dan je denkt en ze misschien net masseren vijf of tien minuten of overslaan dat deel totaal en beginnen zuigen je tepels links en rechts meteen om je geil gevoel (alsof het even welke hulp bij allen nodig is).

Ze zal haar manier van werken meer en meer naar beneden tijdens het gebruik van haar tong zo veel als ze kan. Ze geldt dan het condoom en begint met het vuile gedeelte door het rijden op je – en op dat punt is het u om de controle over te nemen en verander je passieve rol van de actieve.

Zodra u klaar bent, spring je in het bad opnieuw voor een douche samen. En dit is meestal, een aantal massagesalons geven u 2 shots betekent dat je seks hebben met haar nog een keer (de “Chiang Mai Massage Parlour” is zo’n plek), maar meestal is het ten strengste 1 schot dus gewoon vragen vóór of als u betaalt om ervoor te zorgen dat er geen misverstanden.

Uw meisje zal je af te drogen nogmaals en nadat u kleedde je je meisje te volgen terug naar de lobby, als je wilt om een fooi haar een paar honderd Baht kunt u dit doen, maar het is niet verplicht.

3 Soorten & Prijzen van Meisjes in de Seks Massagesalons

 • Fishbowl Girls: Zoals de naam al zegt, dit zijn de meisjes zitten in de vissenkom en het merendeel van de meisjes worden geclassificeerd als deze. Ze zijn in dienst van de salon en ontvangt een basissalaris van ongeveer 10.000 Baht, maar natuurlijk is het hun sessies die veel meer betalen over de maand, dus als de massage is 2.000 Baht dat ze niet minder dan 1000, dus als ze do 2 mannen elke dag dat is op zijn minst 70.000 Baht inkomen per maand – meer dan de meeste Farangs maken! Fishbowl meisjes zijn vaste werktijden en kunnen de salon niet verlaten totdat het sluit dat middernacht tot 01:00.
  Prijs Bereik: $$$$$ (1.500-2.800 Baht)
  Expressie in Thai: tam-má-daa – ธรรมดา – Standard
 • Sideline Girls: Deze meisjes kunnen ook freelancers worden genoemd, want dat is wat ze in wezen zijn – ze zijn niet in dienst van de massagesalon en komen en gaan wanneer ze willen. Sommigen zeggen dat ze aantrekkelijker zijn dan de vissenkom meisjes omdat ze een hoger prijskaartje, maar dat is vooral omdat ze zijn vrij jong, meestal tussen de 18 en 22. De leeftijd bepaalt meestal de prijs in plaats van de aantrekkelijkheid in Thailands entertainmentindustrie.
  Prijs Bereik: $$$$$ (2.500-5.000 Baht)
  Expressie in Thai: sai-lai – ไซด์ไลน์ – Sideline
 • Models: De term “model” is heel populair, niet alleen in de massagesalons, maar ook naar de escortbureaus. Als ze zeggen dat een bepaald meisje is een model, dat meestal niet aan te geven dat ze een fotomodel voor tijdschriften maar gewoon dat ze tot de hoogste, dunste, de jongste, witte huid en meest aantrekkelijke vrouwen die werken in die plaats. Echter, er zijn een paar massagesalons in Bangkok die hebben actieve en voormalige Thaise Penthouse Modellen (dat wil zeggen Poseidon & Utopia).
  Prijs Bereik: $$$$$ (3.500-12.000 Baht)
  Expressie in Thai: naang-bɛ̀ɛp – นางแบบ – Model

Zowel de sideline girls en models die gebruikt worden om te zitten buiten de fishbowl, maar tegenwoordig zijn ze meestal binnen dus de klanten een volledig overzicht van de selectie kunt krijgen. U kunt het verschil zien door de verschillende kleuren van het aantal labels (blauw, rood, geel) en de duurdere meisjes vooral de modellen zou altijd zitten op rood of roze banken, meestal aan de top van de fishbowl.

Dit is de typische indeling van meisjes in de seks massagesalons in Thailand, maar het is echt afhankelijk van de plaats hoe ze gaan over. Soms vindt u alle meisjes hebben dezelfde prijs en/of zittend op banken zonder glas helemaal.

Waar te vinden Seks Massagesalons?

Het is een soort van een traditie in Thailand voor een goed hotel om een eigen massagesalon te hebben. En terwijl in de meeste gevallen dat er een “traditionele Thaise massage” Salon zou zijn (zie begin van het artikel), veel hotels hebben een tweede en dat men zou de zeepachtige en met vissenkom. Omdat de massage bedrijf is uitgegroeid tot zo’n een enorme industrie door de eeuwen heen, zijn er nu hele gebouwen met kamers die maar één doel en dat is het dienen als de plek voor de “vuile” body to body business. Perfecte voorbeelden zouden Poseidon en Emmanuelle in Huai Khwang, Bangkok.

U kunt de gedetailleerde, beschrijvingen en locaties van de zeepachtige massagesalons in heel Thailand vinden in mijn uitgaansleven gidsen.

Zeepachtige Massage Girl vs Go Go Girl

Veel buitenlanders denken 2.500 Baht, 3.000 Baht of zelfs meer klinkt een beetje prijzig, en liever het nemen van meisjes uit de go go bars. Laten we een eenvoudige berekening voor een typisch avondje uit in de gaan gos: 2 drankjes voor u 300 Baht (minstens), 2 dame drinkt 400 Baht, bar boete 700 Baht (gemiddeld), korte tijd 2.000 Baht (als ze een van de meer aantrekkelijke meisjes dan zul je gelukkig zijn om niet krijgen geciteerd 3.000 Baht). Dat maakt op zijn minst 3.400 Baht voor de hele ervaring. Nou en misschien wilt u in plaats daarvan huren van een korte tijd kamer van haar terug te slepen naar uw hotel (in de veronderstelling is gast vriendelijk helemaal niet) en dat is een ander 350-400 Baht.

Voor al dat geld kunt u een nog mooier warm wit gevild meisje in de massagesalons krijgen zonder problemen. Tuurlijk, een bezoek aan de go go bar is ook leuk zelf en kijken naar de meisjes dansen (hopelijk naakt) op het podium zou leuker zijn dan op zoek naar een vissenkom waar de helft van de meisjes tv kijken, spelen op hun telefoons of gewoon negeren terwijl in de hoop dat maakt je wilt hen te kiezen.

Ik hoop dat je nu hebt een goed overzicht van de zeepachtige lichaamsmassage wereld in Thailand (ik weet zeker dat je hebt) en zoals altijd als je iets toe te voegen of om te vragen gewoon laat een reactie hieronder kreeg.