Zijn Alle Thaise Meisjes Slecht En Willen Alleen Uw Geld?

Laatst bijgewerkt op: december 13th, 2018 | in Thaise Meisjes

Ik ontmoet zo veel jongens die zijn leven in Thailand voor meerdere jaren en vertel me: “De meisjes zijn allemaal hetzelfde, ze willen alleen je geld!” Wat is dan ik meestal erachter is dat alleen maar door te kijken naar hun vriendin (of vrouw) Ik weet dat ze heeft gewerkt in een bar of was gewoon een ander soort hoer.

U kunt voldoen aan twee verschillende types van meisjes in Thailand: Degenen die geen baan hebben (hoeren inbegrepen natuurlijk) en degenen die wel een baan hebben. Student meisjes zijn niet opgenomen als ze nog uitzoeken wat voor soort meisje dat ze wil zijn zodra ze klaar zijn met hun scriptie.

Als je gaat voor een hoer, zeker waarom niet, maar dan natuurlijk heeft ze een slecht karakter en zelfs als je haar kunt bang voor gratis zullen ze proberen om wat geld te krijgen op een andere manier. Net als vragen u uit om te winkelen of u vertellen over (of buffalo’s) de problemen van haar familie en verwachten dat je haar iets te geven haar te nemen geven. Als je alleen voor wat plezier en niet wil haar weer te ontmoeten na de eerste nacht, geen probleem zal ze iemand anders te vinden of heeft zelfs een aantal andere sponsors al.

Maar als je echt uit voor een aantal serieuze relatie natuurlijk bent u beter af op zoek naar een meisje dat een reguliere baan heeft. Ik heb gewerkt voor twee verschillende Thaise bedrijven in Bangkok en hadden zo veel mooie meisjes die kunnen zorgen voor zichzelf. Ze houden van buitenlanders, omdat ze denken dat ze zijn wit, knap en willen dit avontuur met iemand die een totaal andere cultuur en achtergrond heeft. Natuurlijk nog steeds veel van hen zijn op zoek naar een Farang met geld om nog meer financiële zekerheid te hebben. Maar is het dan niet hetzelfde met veel meisjes in ons eigen land?

Willen Alle Thaise Meisjes Alleen GeldZo veel jullie denken het is gewoon zo handiger om wat bar meisje krijgt dan gewoon rond te lopen openbare plaatsen zoals het winkelcentrum en lachend op een meisje ze willen als ze vaak naar je kijkt als een vreemdeling. Als je glimlachen echter de kans groot dat ze terug zal glimlachen.

Het is echt een fenomeen, vaak Thais op zoek naar jou bloedserieus en als je ze een glimlach veranderen ze volledig en meteen glimlach terug te geven. Ga voldoen aan een ‘normaal’ meisje met een gewone baan (bijvoorbeeld door het gebruik van Thai Friendly, de meest populaire datingsite onder expats in Thailand) en je krijgt een heel andere ervaring dan met een teef die is goed genoeg om een paar keer bang, maar dan zou alleen beginnen zuigen uw geld.

De waarheid is dat er veel buitenlanders dat een gelukkige relatie met een Thaise vrouw en de enige reden waarom veel mensen niet weten is omdat ze opknoping in de bars de hele tijd en maak kennis met de trieste verhalen te horen hebben die zijn begonnen en eindigde in de rosse buurt (vaak als een Thaise hoer breekt of echtscheidingen met haar man gaat ze terug naar het strand weg, zelfs al heeft ze genoeg geld, alleen maar omdat het zo veel makkelijker dan op zoek naar een echte baan).

Ik ken zoveel mensen die betere ervaringen hadden met hun relaties, zoals een keer had ik een zakelijke bijeenkomst met een rijke Engels restaurant eigenaar dat Thai spreekt en is getrouwd met een Thaise vrouw die lid van de koninklijke familie, voor meer dan 30 al jaren. Of mijn ex-collega die is getrouwd met een Noorse man, ze heeft een goede baan en inkomen en nu besloten om te stoppen en volg haar man naar Noorwegen om te zorgen voor zijn zieke moeder.

En ik heb student vriendinnen die nooit vragen om geld, maar schoon mijn kamer en doe mijn was elke zondag. Welke soort hoer zou doen dat voor u? Geen, zonder uitzonderingen. Geloof me ik heb geprobeerd. Waarom zouden ze niet worden gebruikt om toch te werken. Blijf uit de buurt van de bars voor een maand en je zal ontmoeten die buitenlanders vertellen verschillende verhalen.

Een van de makkelijkste manieren om erachter te komen of je praat met een hoer of niet en je spreekt met haar in Thai is door te luisteren als ze gebruik maakt van de beleefde partikel “ka”. Normaal Thaise meisjes zijn beleefd toen je voor het eerst met ze praat en gebruik “ka” in elke andere zin. Hooker niet doen! Een van de voordelen van het kunnen Thai spreken.

De waarheid is dat de algemene uitspraak van jongens die slechte ervaringen met Thaise meisjes hadden, bedrogen, geperst voor geld en eindigend met een gebroken hart hebben deze ervaring met hoeren meeste van de tijd gemaakt. Natuurlijk zijn er ook “slechte” meisjes met een normale baan die uit zijn op geld, maar eens te meer dat soort meisje dat je hebt in elk land in de wereld en als je gaat scheiden met een vrouw in Duitsland, Australië of de Verenigde Staten is zal normaal een stuk duurder dan is het met een Thaise meisje (tenzij je een domme fout als het hebben van haar een 51% eigendom van uw Thai Limited Company of gekocht eigendom onder haar naam gegeven maakte).

Als je verblijf in Thailand voor een langer kunt u ook waarnemen en ervaren hoe Thaise jongens zijn datering van de meisjes. En ze hebben vaak niet veel geld op alle, maar de datum meerdere meisjes tegelijk einde zelfs laat ze de rekeningen te betalen! Waarom? Omdat ze weten hoe ze een Thaise meisje op heden zonder de uitgaven veel geld (of gewoon te halen karaoke meisjes nadat ze klaar te werken, niet alleen motor chauffeurs graag om dat te doen).

Je kunt zeggen veel over Thaise meisjes, dat ze hebben een aantal echt raar gewoonten en dat soort dingen, maar het is zeker niet goed generaliseren en zeggen dat alle Thaise meisjes zijn slecht en willen alleen maar uw geld. U kunt een Thaise meisje verliefd te maken met u en het geld is nog nooit hart even welk meisje gekocht.

One Response

  • Adrianus says:

    je moet weten ale een Thaise vrouw een farang wilt is het om het geld te doen een farang kan 2 stomme dingen doen in Thailand dat is trouwen en een huis kopen en daarna gooien ze je buiten gebruik je verstand